3 days to go :)

2009-12-21 @ 14:59:53
Kan inte fatta att nu e det bara 3,three,drei,trois,TRE!! dagar kvar till julafton :) börja känna av paniiiiiiiken nu! blir upp med tuppen på onsdag för att handla julklappar så man slipper alla köer och trängsel.men oj vad jag längtar efter julskinka med stark senap,hemmagjorda köttbullar,prinskorv,jansons frestelse och alla andra mumsiga saker :)
Eftersom att babie och jag inte ska fira jul ihop så blir det paketöppning på uppesittarkvällen istället och så blir det självklart bingolotto och en massa mys.vi får fira lite ihop på juldan iaf :)

Nu är man nyfärgad och fin inför julafton och nyår (appropå nyår,den kommer firas i ramdala hos slaven och linda,med emmie och stoffis såklart.kommer bli så bra!) me.mitt lilla hjärtas förtjänst :) känns skönt! hatar den där förbannade utväxten.dock så är det väääldigt drygt att man ska få färg i pannan,haha ser ju för tysan ut som man har en hjälm på sig.tur att det är vintertid och man kan ha mössa på sig när man går ut ;)

Föresten såg ni anna ankas jul igår? haha hon e ju en störd människa måste jag säga men otroligt rolig att titta på.vad tycker ni?
tycker dock att det va lite konstigt att dom visade två avsnitt samtidigt.



Kommentarer
Postat av: Emmie

jag måste med upp me tuppen på onsdag för o inhandla julklapparna. kan inte fatta att det bara e tre dagar kvar,helt sjukt! :) ja,hon är verkligen störd haha men nu går det ju inte att missa bara för det. puss

2009-12-21 @ 18:33:09
URL: http://livetenligtemmie.blogg.se/
Postat av: patric

nja jansonen kan man ju hoppa över då :) Annas jul e ju roligt hon har inte många rätt den fröken haha , men va drygt att sista avsnittet e 15 på julafton när kalle e liksom....

tack för hjälpen me hur ja lägger in på bloggen de funkade kalas bra de ..... hojj hojj

2009-12-21 @ 21:37:38
URL: http://patricpirat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0