helgen som varit

2009-11-30 @ 15:29:11
Blev en rejäl och behövlig sovmorgon idag efter helgen.jobbade i fredags så kom inte i säng förens tre sen skulle man upp vid sex för att ta bussen ner till k-na vid åtta :p då va man rätt seg vill jag lova.träffade emi pemi på stan.vi fikade (haha kommer aldrig glömma nallegubben) och skrattade så ögonen började rinna,blev lite shoppning inför kvällen och sen åkte jag vidare hem till mamma för att fira jenny.efter kalaset fick jag skjuts till emmie för förkrök med lite wii-spelande sen drog vi ut en runda.hade en mycket trevlig dag och kväll :) igår var det tänkt att vi skulle gå på julmarknad på dan men jag orkade verkligen inte de så blev det lite mys hemma hos mamma senare med god middag.synd att det blev lite stressigt i slutet bara.
Tack för denna helgen allesammans!

Kan inte fatta att det redan är den siste november idag.snart är det ju julafton och nyår! tiden flyger verkligen förbi.åh vad jag längtar! kommer dock bli stressigt med julklapparna detta året tyvärr men men huvudsaken e ju att det blir några inhandlade iaf.

Nu längtar jag efter mitt gos.


Ha det bra alla söta!


i remember those days

2009-11-27 @ 12:50:44
Kommer nån ihåg den här lilla fisen? min ögonsten vart tog han vägen? jo han har växt upp och blivit en STOR hugo :)




han va såå bedårande söt! vår lilla nalleböörn




det här e hugoponken idag.han e otroligt ståtlig,söt,lite lömsk,kaxig och envis men han har fortfarande dom där puppyeyesen to die for ;)





Ska stå i baren ikväll.blir lite väl sent med tanke på att man ska ta bussen ner till k-na tidigt imon men pengar e pengar.



Ha en skön helg alla söta läsare!


julstämning

2009-11-26 @ 16:42:09
Som ni vet så älskar jag ju julen och efter att sara åkt så började jag direkt med att sätta igång med att stryka och hänga upp mina fina gardiner i köket.

visst va dom snygga :)


sen fixade jag min lilla adventsljusstake med mossa och rött "glitter"


och så har jag skrivit galet många julkort till släkt och vänner


Man ska börja i tid! inte sant.eller tycker ni att jag e för tidig?


snart kommer stoffelito hem och då blir det en promenix ända ut till maxi för en hel del nödvändig handling.




funny days

2009-11-26 @ 16:19:52
Nu har lilla sara åkt hem :( har haft två riktigt roliga dagar med början igår då vi först när hon kom gick på stan och så blev det en fika på cafe nilsson såklart ;) sen blev det en runda ut till city gross för att inhandla det nödvändiga till kvällen,blev även ut till glasbanken me.åt mumsig tacos hemma sen blev det en runda till KM.
Idag blev det tyvärr ingen julmarknad på slottet,det kostade 70 spänn och det tyckte vi va lite väl dyrt så vi vände på klackarna igen och drog oss mot ikea istället.eftersom vi båda har dåligt med pengar på fickan så blev det mest att gå och önska en massa grejer istället för att köpa dem men lite dekoration till min adventsljusstake här hemma och glödlampor fick det bli iaf.sen hittade jag faktiskt fina julgardiner till köket på rusta och en massa annat smått och gott.

Tack för dessa dagar sariis,får vi göra om snart igen!
(och lycka till med...;))






Blir bistro imon kväll.ska bli nice och jobba lite va ett bra tag sen nu :)


Ha det gutt alla söta bloggläsare!




Sara tajm :)

2009-11-25 @ 10:44:41
Hej bloggen.
Va lite seg idag men nu har man äntligen lyckats masa sig upp ur sängen.ska ta en dusch och sminka mig strax och förhoppningsvis hinna ut en runda med hugofisen innan sara kommer hit :) sen blir det frulle på stan och en massa snack som vi verkligen har och ta igen.kanske blir några kalla ikväll me det vet man aldrig ;) sen imon blir det nog en runda på julmarknaden på slottet.ser verkligen fram emot idag! dammsög,diskade och dammade hela lägenheten igår så nu är den (nästintill) skinande rent här me.

Nu har sara rustat upp sin blogg så om du är nyfiken på att se vad som händer i hennes liv gå då in på: http://holmbergsara.blogg.se


På lördag blir det en runda ner till kallekrona för och fira min lillasyster som fyllde 15 igår,ska allt provköra den där moppen me ;) kommer själv ihåg när jag hade de,man hade sån glädje av den och körde verkligen land och rike haha (kommer du ihåg emmie?)

Ne nu får man ta sig i kragen här.




movie lover

2009-11-24 @ 12:44:18
Äntligen damp den ner i brevinkastet :) såg denna på bio för ett tag sen med stuffis o den va så grym!

Ett måste att se!



(Det e denna filmen jag snackat om emmie)





091124

2009-11-24 @ 10:41:22
Vissa dagar går det helt enkelt inte att somna om när hjärtat går till jobbet,dels för att man vaknar av att han ska smörja in min tatto (hehe) och dels för att hugo skäller som en idiot när han går.sen var jag ju tvungen att ringa syster yster och gratta henne idag me innan hon åkte till skolan (åh kommer ihåg när jag fyllde 15,men det tar vi en annan gång),så klockan åtta va man uppe idag.ni tror säkert att jag e knäpp som tycker att det visst e lite skönt att komma upp i tid iallafall fast jag egentligen inte behöver de,men har man varit arbetslös så länge som jag så kommer man tillslut till en punkt då man faktisk (tro det eller ej) tröttnar på att ha sovmorgon och på att vara ledig dygnet runt.
Nu har jag varit ute en runda med hugo och ska strax ska jag sätta mig i arbete (= damma,dammsuga,diska) för imon kommer ju sara hit och stannar över natten :)



vill jag gärna ha det så rent som möjligt när det kommer hit folk (det är bara jag och stoffe som klarar och leva i skiten tro mig).palla städa imon kommer ändå få dammsuga en gång till plus att jag har tvätten då me.men men ska iallafall bli kul och träffas igen gumman,va ju ett bra tag sen vi hittade på någonting bara du och jag.

Hörde en ny bra låt (tyvärr är den ny så det går inte att få hit den på min blogg) i morse när jag satt och tittade på vakna med the voice.
Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst




grattis

2009-11-24 @ 08:10:50
..till min lillasyster Jenny som fyller hela 15 år idag :) ta det lugnt med moppen och ha en redig toppen da'!



(vi syns på lördag)





hard times

2009-11-23 @ 13:40:24
Var ju inte riktigt såhär jag hade planerat att min framtid skulle se ut.det är sjukt deprimerande och det tär på en (oss).sen hjälper det ju inte riktigt att folk vill hitta på grejer med en hela tiden och att julen snart bankar på dörren.Gaaaah är så trött på denna skiten nu! det är så himla orättvist,varför jag? vi? vad har jag/vi gjort för att förtjäna det här?
När ska vinden vända?






vill ha!

2009-11-22 @ 16:22:19
Klänning to die for! vill ha vill ha!



Var den finns tänker jag inte säga,vill ju inte att nån annan ska hinna före mig ;)



(Fan va det ska klia då,gaaaaaaa!!
)




New moon

2009-11-21 @ 21:20:16
Hemma från bion.Säger bara en sak..filmen var GALET bra!! för er som inte sett den se den! hatar dock slutet det gör så att man bara blir mer sugen på att se nästa film som kommer dröja ett helt år till.Årh orka vänta så länge,det är ju olidligt spännande.vill se mer!! NU!!

Sent om cider (eller hur man nu säger) men nu blir det middag.popcornen stillade bara hungern en stund.




Movie tajm

2009-11-21 @ 14:18:58
Bästa lina kom förbi igår och gjorde mig sällskap medans stoffe va på firmafest,så jag gjorde chicken bits med ris och currysås och blåbärspaj (som blev mindre lyckad) som vi satt och gottades oss me.blev lite vin och tv-spelande (som vi sög på) me innan vi begav oss på fest.
Tack gumman för en mycket trevlig kväll.alltid lika kul med dig! :)


Ikväll är det äntligen dags! Ska gå på bio med älsklingen och se efterlängtade New moon :)







music

2009-11-20 @ 15:21:49
Sjuk video men grrrymt bra låt.spelat den cirka 20 ggr på raken nu :)

Lyssna och njut!






Hun har en pik :D

2009-11-20 @ 13:43:56
hahahah så jäkla kul! alla gick och sjöng denna på säljö sommaren 08 när jag jobbade där.Låten får mig verkligen att tänka tillbaka på den tiden,shit va kul vi hade :) Miss you guys!




Idag/ikväll kommer det nog inte hända allt för mycket.hjärtat ska på fest med sina kollegor så det blir nog bara jag och en flaska vin men ska kolla me lina om hon har lust att träffas.



you gotta love vampires

2009-11-18 @ 09:54:48
Som ni vet är jag ju galen i vampyrer så efter att ha sett klart både säsong ett och två på true blood (va så sjukt bra btw!) och medans man väntar på att få se edward och bella (twilight) på vita duken igen (vilket jag ska göra på lördag,yaay!) så har jag börjat kolla på en ny serie som heter the vampire diaries den verkar riktigt bra! och påminner lite om twilight faktiskt och tydligen så kom böckerna långt före twilight så enligt vissa så har dom härmat från the vampire diaries till twilight,hänger ni me?

så kan ni inte få nog av dessa mystiska och förföriska varelser som jag så är detta ett bra film/serie tips.




Gick upp vid vid åtta-tiden idag,kunde inte somna om efter att stoffe hade gått till jobbet.jag tänkte jag att jag skulle äta gröt och till de ville jag ha sylt (hallon & blåbär) men det skulle jag får ångra för när jag tog fram syltburken så satt locket så hårt så jag drog till rejält och då tappar jag hela burken så locket åker av och jag står med sylt i hela köket och över hela mig.så j**la drygt! som tur va hade jag inga finkläder på mig direkt och jag har tvätten idag och hugo "hjälpte" till med att göra golvet rent.


Känns som att man har blivit helt mörbultad på ryggen speciellt på ryggraden,gör sjukt ont när man ska bli insmörjd (ja kan inte smörja in mig själv,når inte hehe) sen e jag så trött på att inte kunna ligga på rygg,brukar ju göra det rätt mycket annars.vill bara att det ska läka klart nu så man slipper detta eländet,längtar dock inte tills det börjar klia.

ne nu ska jag ringa csn,har lite frågor att ställa.




äkta kärlek :)

2009-11-18 @ 00:46:32
hittade denna bilden från i lördags på bistro.haha visst e vi söta ;)






music

2009-11-18 @ 00:38:40
fler än jag som undrat hur lady gaga ser ut under den där luggen?


om så är fallet kolla in den här nya videon med henne och beyonce





då var det klart :)

2009-11-16 @ 19:38:30
efter två timmars lidande så är den äntligen klar!


såhär blev den :)
(tyvärr ser man inte pupillerna så bra)



vill man vara fin får man lida pin

2009-11-16 @ 11:32:28
Gaaah är så sjukt nervös! strax kommer bästa lina hit sen vid tre är det dags för mig att sätta sig och bli pinad :S tack så hemsk mycket för att du följer med som stöd gumman,du e guld värd <3

kommer meddela lite senare idag hur det gick och förhoppningsvis en bild på hur det blev.






...those would be the best memories

2009-11-14 @ 16:32:24
Hade en riktigt trevlig kväll igår.hjälpte lina med att fixa maten innan alla gäster kom.sen var det paketöppning och vi sjöng såklart för födelsedagsbarnet också.vi hängde av oss våra jackor hemma hos mig (bor ju så nära så ingen mening att betala för garderob) innan vi drog till palace.

Tack för en riktig lyckad och rolig tjejkväll :)


Födelsedagsbarnet


Tacos :d



Paketöppning


Hela tjejgänget




Nu måste jag springa in i duschen för snart får vi besök av slaven och hans tjej linda :)




back to school

2009-11-12 @ 17:03:10
Jaha då var det bestämt,i januari sätter jag mig i skolbänken igen ska bli mycket intressant och (trodde aldrig att jag skulle få höra mig själv säga det) roligt.
Har varit på kunskapsnavet idag och anmält mig och fått information :)


Imon är det dags för linas födelsedagsfest.ska hänga med henne till bolaget som lite "stöd" ;) och på stan innan kvällen och hjälpa henne hemma med att förbereda all mat och allt annat som behövs fixas.


någon som såg sista avsnittet av true blood igår? det va ju helt galet spännande!


Missa inte mammas pojkar ikväll!



i wanna do bad things to you

2009-11-11 @ 22:01:40
Dags för sista avsnittet av säsong ett.spännande!



nyfärgad

2009-11-11 @ 18:34:33
såhär snygga fläckar får man i ansiktet när man färgat håret,men vill man vara snygg så är det nått man får stå ut med i ett par dar :p är ju linas fest på fredag och då vill man ju vara lite fin :)







Partey

2009-11-11 @ 16:29:41
trodde att det skulle bli en helt vanlig hemmakväll igår men oj så fel jag hade.efter ett antal sms från min chef så lyckades hon få mig till julbord på Sandra med några från bistrogänget.Var sjukt mycket folk där (såg till och med en viss idiot från k-na) fick gratis dricka hela kvällen och oj vad vi ägde på dansgolvet haha.blev en lite runda till molly's också.

Tack allihopa för en fantastisk kväll hade så jäkla kul :)


Carro (min chef) partygirl no.1


glittertajm **





Favorit låten just nu

2009-11-10 @ 16:24:07

Haha så jäkla go

2009-11-09 @ 23:51:17

Måndag

2009-11-09 @ 17:17:17
Haft tvätten idag egentligen men finns inte så mycket och tvätta så jag struntade i de.

Ni kanske inte vet att jag e ett sånt enormt true blood fan,jag älskar allt som har med vampyrer och göra.då kan ni säkert gissa er till att jag älskar twilight också,biljetterna e såklart redan fixade till uppföljaren new moon så den 21:e är det dags att sätta sig i bio mörkret med mitt hjärta :) För er som inte har någon aning om vad true blood e klicka på denna länken http://www2.canalplus.se/misc/trueblood/se/index.html så om ni gillar vampyrer som jag så garanterar jag att ni kommer bli som helt besatta när ni väl börjat kolla.
Ska börja tanka ner säsong två nu me när säsong ett börja lida mot sitt slut.Åh är så spännande!




Har nu gjort ett matschema (ja ett sånt som satt uppe utanför matsalen i skolan hehe) inför dessa två veckor innan löning.det är faktiskt rätt smart om man inte har mycket pengar och man får ta vad man har.vi skrev upp allt vi hade i frys,kyl och skafferi sen kollade vi vad som passade ihop med vad och så lyckades vi få ihop en middag varje dag två veckor framöver.men oj vad vi kommer få STORhandla när pengarna kommer.




Söndag

2009-11-08 @ 22:50:29
Har tittat lite halvt på...och så kom polly.Blev nudlar till middag idag,inte världens godaste men va fasen gör man.
Ska kolla på Mask (ni vet den filmen där cher e me och som handlar om hennes son rocky som har någon sjukdom eller vad det e så hans ansikte e helt vanställt?) sen när jag ligger i sängen.Ja! jag tittar mycket på film,men vad gör man liksom när man e arbetslös? Hm kanske skulle satsa på och bli filmkritiker ;)
Idag antar jag att dom flesta har firat fars dag,jag är inte en av dom.Har bara tagit det lugnt,dammsugit lite och varit ute med hugo.Ännu en händelselös dag med andra ord :p
Längtar tills torsdag då man förhoppningsvis får goda nyheter så man kan klura ut sin framtid.Är trött på denna skiten nu! sammanräknat om man bortser från sommarjobb så är det 11 månader arbetslöshet,det är en väldigt lång tid.Ge mig ett jobb! hur svårt kan det va?
Nu tror jag att jag ska vara lite barnslig och fortsätta mitt spelande av Sims.
Godnatt

Lördag

2009-11-07 @ 16:17:40
Sitter med en påse lördagsgodis i köket och gör stuffis lite sällskap medans han har åtagit sig den STORA uppgiften att diska.för er som inte vet så brukar det hinna bli ett stort berg av disk innan vi tar tag i saken.
Idag/ikväll händer det inte speciellt mycket.,det lugnt bara med mitt hjärta.
Börjar faktiskt bli lite nervös inför the big day.det är bara 1 vecka och två dagar kvar nu :S är så rädd att jag kommer banga när man väl sitter där.tyvärr kan inte stoffe följa med men har iaf lina som stöd :)
Sitter med en påse lördagsgodis i köket och gör stuffis lite sällskap medans han har åtagit sig den STORA uppgiften att diska.för er som inte vet så brukar det hinna bli ett stort berg av disk innan vi tar tag i saken.
Idag/ikväll händer det inte speciellt mycket,det blir att bara ta de lugnt med mitt hjärta.
Börjar faktiskt bli lite nervös inför the big day.det är bara 1 vecka och två dagar kvar nu :S är så rädd att jag kommer banga när man väl sitter där.tyvärr kan inte stoffe följa med men har iaf lina (http://linamowitz.blogg.se) som stöd :)
Vad ska ni göra ikväll?

Life's a bitch

2009-11-06 @ 20:11:25
God kväll.

Sitter med ett glas vin i handen och känner mig allmänt deppig över min situation :p hatar att vara så förbannat fattig! Har precis avnjutigt en god middag med min käresta,ska kolla på Wolverine lite senare me.den e ju så himla bra! gutt att man kan tanka igen :)
Igår kollade vi på my bloody valentine 3d haha,den va sådär.
Såhär snygga va vi med våra 3d-glajor :)
Hugo skulle självklart vara med på ett hörn :D




Nu ska jag joina mitt gull i soffan.sen blir det chips,vin och nygårda julmust :d

Ha en mysig fredagskväll allesammans det ska jag iaf ha!

I'm singing in the rain

2009-11-05 @ 20:08:51
Sitter och mumsar på center magic mint :d och har allmänt tråkigt.har sprungit en runda på stan och handlat hem lite "nödvändiga" saker annars har det inte hänt allt för mycket idag.Måste säga att det är väldigt korkat att dra på sig uggs när det regnar ute,oj va blöt man blev men dom är ju så grymt varma och sköna att ha på sig.Älskar mina uggisar!
Tack o lov är nästa vecka lite mer händelserik än denna.Lina fyller 20 så det ska firas :) sen kommer förhoppningsvis emi pemi upp,och så ska jag ju till kunskapsnavet för vägledning vilket ska bli mycket intressant.för er som inte vet så funderar jag starkt på att börja plugga snart,det finns ju inga jobb alls här och jag e så förbannat trött på att aldrig få nått svår från de man sökt.Jag känner mig verkligen redo för att sätta mig i skolbänken igen vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra.sen så tycker jag till och med (hör och häpna) att det faktiskt ska bli riktigt kul :)
Nu är det dags för mitt nya favvoprogram Mammas pojkar
Ha en mysig kväll!
Känner mig lite vintrig ikväll så slänger in en vintrig bild :)


Jag ser det snöar

2009-11-04 @ 16:40:39
Ett tydligt tecken på att vintern smyger sig på är när det börjar snöa,inte mycket utan sådär lite grann som ligger kvar på marken en liten st und och snabbt smälter bort.Åh vad jag längtar till julen! all god julmat och gemenskapen,och får inte glömma bort paketen också såklart ;) älskar att juhandla det är så mysigt och i år blir det förmodligen en runda till ullared,va ju ett jäkla tag sen man va där.Jaja nog om julen det är ju ett tag till.
I måndags va bästa emmie och hälsade på,blev en runda till krögers för stans bästa piña colada.inte varje dag man e ute en måndag men har man finbesök så ;) sen stannade hon över natten.Dan efter åkte vi ut till det nya MODE(huset) vid ikea,där blev det väl mindre inhandlat än vad man hade velat men en fika,tröja och några gratis galgar från bikbok blev det iaf :) Alltid lika kul att träffa dig gumman och nästa vecka syns vi ju igen!
Dags för promenix med hugoponken
Ett tydligt tecken på att vintern smyger sig på är när det börjar snöa,inte mycket utan sådär lite grann som ligger kvar på marken en liten stund och snabbt smälter bort.Åh vad jag längtar till julen! all god julmat och gemenskapen,och får inte glömma bort paketen också såklart ;) älskar att juhandla det är så mysigt och i år blir det förmodligen en runda till ullared,va ju ett jäkla tag sen man va där.Jaja nog om julen det är ju ett tag till.
I måndags va bästa emmie och hälsade på,blev en runda till krögers för stans bästa piña colada.inte varje dag man e ute en måndag men har man finbesök så ;) sen stannade hon över natten.Dan efter åkte vi ut till det nya MODE(huset) vid ikea,där blev det väl mindre inhandlat än vad man hade velat men en fika,tröja och några gratis galgar från bikbok blev det iaf :) Alltid lika kul att träffa dig gumman och nästa vecka syns vi ju igen!
Dags för promenix med hugoponken

En ny era

2009-11-04 @ 16:19:58
Jaha då ska man ge sig in i bloggvärlden som alla andra dårar ;) får väl se hur detta går

Välkommen till min nya blogg!

2009-11-04 @ 16:05:33


RSS 2.0