Happy new year!

2009-12-31 @ 14:00:20
Hej bloggen!
Fint väder vi har idag va,med sol o allt :) men brr så kallt det lär va ute ändå.e alltid så fruktansvärt kallt på nyår,slår aldrig fel ett endaste år.

Började min dag med att inviga mitt nya våffeljärn jag fick i julklapp.OBH nordica såklart (samlar på den serien för er som inte vet,har vattenkokare,brödrost o nu våffeljärn då) så blev mumsiga våfflor till mig och babie till frulle eller aa brunch rättare sagt ;)




Usch har gått och blivit så jäkla förkyld och (ja det låter äckligt och e lika äckligt) slemmig i halsen så får dricka slemlösande nu 3 gånger per dag,så jäkla drygt och det smakar skit verkligen :P plus att jag får ta en massa nässpray också.inte kul alls! men men huvudsaken e ju iaf att jag inte mår dåligt,jag känner mig lika pigg o gla ändå.

Ne tänkte ta mig i kragen här o fixa till mig,städa undan lite och ut med hugofisen för vid fem har hjärtat o jag bokat bord,mm ska bli så gott :)

Lär väl inte skriva här förrens imon så jag vill önskar er alla ett
GOTT NYTT ÅR!





Onsdag

2009-12-30 @ 21:53:56
Dan före nyår idag då ja.Har gått en runda på stan med lina ♥ och inhandlat növändiga saker till imon :) blev även lite raketer som hjärtat och jag självklart provskjutit ikväll.



Imon blir det bara mys med älsklingen med god middag,raketskjutning och skumpa såklart :)
ska faktiskt bli skönt och slippa klä upp sig så mycket som man alltid gjort,plus att det ändå inte fanns nån klänning i en endaste affär.
På fredag kommer babie boo's pappa upp och då ska det bli rock band för fulla muggar :D jag e bäst på trummorna!

Har ni nått nyårslöfte?
det har jag,börja träna igen! och det ska jag banne mig hålla.


Nya ica-reklamen med ulf :D

2009-12-29 @ 15:01:55
KLOCKREN!




Tisdag

2009-12-29 @ 14:58:06
Hej bloggen :)

Idag händer det inte allt för mycket,skulle träffat lina men så blev det inte så tänkte faktiskt sätta mig och (ja du hörde rätt) läsa.fick ju dom tre första twilight-böckerna av älsklingen i 1-års present,hann inte så långt i den första så tänkte ta mig i kragen.sen fick jag den sista boken av emmie i julklapp så nu måste jag faktiskt komma igång.har försökt ringa idag och boka tid för massagen me som jag fick av stoffe i julklapp,men ingen som svarar så får väl försöka imon igen.

Jaha nyår blir ju inte riktigt som man hade tänkt sig,skulle varit i ramdala hos slaven och linda och emmis skulle komma me men pengarna räckte inte till efter jul helt enkelt :( så blir bara jag och hjärtat men det kan vara mysigt de me.man ska ju fira med nära och kära,inte sant? Hur blir ditt nyår? slår du på stort med en riktig brakfest? eller kanske bara med den du håller kär? kanske en liten fest med dom närmsta?

Ne innan jag sätter mig ner så ska jag dansa loss till alla mina goa låtar samtidigt som jag städar,det blir mycket roligare att städa på de sättet plus att det går mycket fortare :) prova!

Kram på er ♥

Måndag

2009-12-28 @ 19:47:27
En riktig slappisdag idag verkligen tills jag fick reda på att lillasyster va i kalmar,så jag fixade till mig lite snabbt och mötte henne och hennes kompisar sen blev det en fika =) mycket trevligt.får vi göra om sis! sen va det dags för henne att bege sig hem igen så jag mötte upp bästa lina och hennes mor på stan.blev en massa snack sen fick jag springa hem till hugofisen o gå ut med honom.nu sitter jag mest och väntar på att babie boo ska komma hem så vi kan sätta upp min fina klocka i köket som jag fick i julklapp av mamsen =) sen blire midda,köttfärs á la stoffe.

Imon ska jag träffa linis,alltid lika kul att umgås med dig fina vän ♥

TTYS.


Play now ♫

2009-12-28 @ 19:17:29
Åh jag bara älskar denna låten!



Äntligen..

2009-12-28 @ 19:12:23
är trailern till SATC här! Läääängtar så tills den kommer på bio!



Update

2009-12-27 @ 21:52:46
Hej alla glada! har ni saknat mig? ;)

Nu är man man back i kalmar igen efter 4 dagar i k-na.
I torsdags morse åkte jag ner till mamma där det bjöds på god julfrukost :d sen gjorde vi oss iordning för att åka vidare till min morbror och mina kusiner i rödeby.där fikade vi och kollade på kalle såklart,sen va det dags för tomten att komma och dela ut klappisar och skrämma dom yngsta ;) paketpapprena flög sen va det dags för julmat,det bästa på hela julen :) sen lekte vi vuxna klappleken,första gången vi gjorde de och det va en succe såklart.måste vi göra om nästa år tycker jag! sen började kvällen lida mot sitt slut och det va dags att åka hem och sova,men inte va paketöppningen slut för att julafton va de,nä inte för malin inte för på juldan (fredag) kom emi pemi hem till oss,vi bytte klappar och fikade.Tack gumman för jätte fina paket och en trevlig stund! det är alltid lika kul och ses :) sen fick jag skjuts av henne in till stan där det vankades ännu mera julfirande hos stoffes syster.blev jättegod mat,en massa snappsar och spelande sen drog hjärtat och jag upp en runda på stan för att kolla läget,va dock lika drygt som vanligt så vi begav hos hemåt till stuffis föräldrar med alla paket och hundar.På lördagen åkte jag och hjärtat in till stan och träffade sara,vi fikade lite sen va det dags för den årliga mellandagshandel.usch va mycket folk det e,inte kul att stå i världens kö för ett par strumpor men e det rea så e de :p sen skulle vi egentligen ha begett oss hem mot kalmar men vi pallade inte de så vi bestämde oss för att stanna en dag till.så det blev tvmys i soffan hos stuffis föräldrar.Ikväll fick vi skjuts hem av stoffes pappa vilket uppskattades otroligt mycket med tanke på alla julklappar,packning och hugofisen såklart :p

Tack alla som medverkat till 4 jätte bra dagar! men måste ändå säga att det finns inget som är skönare än att få komma hem till sin egen säng :)

Ville bara slänga in lite bilder också (tyvärr blev det inte fler)

mina fina systrar


älsklingen fick va tomte :)


Nu väntar duschen sen den efterlängtade sääängen!


God jul

2009-12-23 @ 19:01:17
Puh! nu va man äntligen hemma efter en lång dag på stan med bästa lina :) har sjukt ont i fötterna och blöt va man :p men har haft en toppen da! har precis slagit in alla julklappar till sweetheart och han sitter i detta nu och slår in mina :) känns lite fult att vi ska riva upp paketen om nån timme igen,lite onödigt slöseri med papper känns det som hehe men man måste ju slå in liksom.Snart är det dags för bingolotto och mat till de,ja huja hur ska vi hinna få maten färdig tills dess.



Imon åker man ner mot k-na för att fira jul med släkten i rödeby så det lär inte bli så mycket bloggande för min del,så därför vill jag önska er alla en mysig uppesittarkväll och en riktigt god jul! hoppas att ni får fina,roliga,mjuka och hårda paket imon och en massa god mat :)


Dan före dopparedan

2009-12-23 @ 12:27:13
Japp imon är det JULAFTON! :D
Sitter och äter frulle sen blir det att dra sig upp mot stan för julklappsshopping :) får se om söta lina kommer och möter mig med,kaffe blir det definitivt då hehe.
Ikväll ska hjärtat och jag ge varandra våra julklappar eftersom vi inte kan fira jul ihop :( men ska bli nice o få tjuvstarta lite med klappöppning ;) sen blir det självklart bingolotto me.

Ha en bra dag "alla" ^^ goa läsare!

Fresh new

2009-12-22 @ 16:05:00



Puh äntligen färdig..

2009-12-22 @ 15:21:01
Efter en god fika (frukost) med mitt hjärta så blev det juklappshandling.har säkert suttit i en timme nu och slått in alla klappar och imon blir det ännu mera klappar att handla och slå in.I love it!
Nu är det bara två dagar kvar sen är det julafton,i can't belive it! iiiih :)






Missa för guds skull inte ankans jul ikväll! ^^


Dags att..

2009-12-22 @ 10:39:47
bege sig mot stan för att träffa älsklingen och ta en fika och handla lite julklappar :)

TTYL.

Play now

2009-12-21 @ 18:29:19
Gryyyyym




3 days to go :)

2009-12-21 @ 14:59:53
Kan inte fatta att nu e det bara 3,three,drei,trois,TRE!! dagar kvar till julafton :) börja känna av paniiiiiiiken nu! blir upp med tuppen på onsdag för att handla julklappar så man slipper alla köer och trängsel.men oj vad jag längtar efter julskinka med stark senap,hemmagjorda köttbullar,prinskorv,jansons frestelse och alla andra mumsiga saker :)
Eftersom att babie och jag inte ska fira jul ihop så blir det paketöppning på uppesittarkvällen istället och så blir det självklart bingolotto och en massa mys.vi får fira lite ihop på juldan iaf :)

Nu är man nyfärgad och fin inför julafton och nyår (appropå nyår,den kommer firas i ramdala hos slaven och linda,med emmie och stoffis såklart.kommer bli så bra!) me.mitt lilla hjärtas förtjänst :) känns skönt! hatar den där förbannade utväxten.dock så är det väääldigt drygt att man ska få färg i pannan,haha ser ju för tysan ut som man har en hjälm på sig.tur att det är vintertid och man kan ha mössa på sig när man går ut ;)

Föresten såg ni anna ankas jul igår? haha hon e ju en störd människa måste jag säga men otroligt rolig att titta på.vad tycker ni?
tycker dock att det va lite konstigt att dom visade två avsnitt samtidigt.



Dagens fråga..

2009-12-21 @ 14:34:47
Cola eller julmust?

(Jag väljer cola såklart!)

 


4:de advent

2009-12-20 @ 13:42:44
Sorry för dålig update men har haft rätt mycket och göra så har inte haft tid och skriva.

Jaha då var det sista advent idag då.usch va tiden går snabbt.

Har haft två toppendagar med min kära familj :) I fredags kväll kom mamma,jenny och alice (mina systrar) hit.vi hyrde några filmer och åt en massa gott.Igår blev det julshopping på hög nivå,fast jag handlade mest grejer till hemmet.Efter sisådär 6-7 timmars shoppande så fick vi nog och drog hos hemåt för middag,senare på kvällen sen åkte dom hem igen.
Tack för en bra helg! :)

Babe och jag bestämde oss för att klä den nyinköpta julgranen efter att mam o c.o åkt.
hjärtat va så duktig med att sätta i "snörena" i kulorna

sen va det dags att hänga dom i granen.checka även in glittret med ljusslinga i,
köpt på rusta.riktigt smart faktiskt.two-in-one ;)


slutresultatet :)



Resterande inköp

julkrans från ikea.visst va den cool ;)

skor till nyår :D



(Missa inte Anna ankas jul ikväll på tv3 20.00!)

Nu ska jag slå in ems julklapp ;)

7 days to go :)

2009-12-17 @ 22:13:29
Hej bloggen!

Idag har jag äntligen fått som jag velat.HANDLA! :D nödvändiga saker förstås ;) har även varit duktig och gått ända ut till maxi och tillbaka så nu har man fått en rejäl promenad.

Inköpen :)



klänning till julafton



kvistar med ljusslinga

Julstjärna såklart

Handlade lite grejer till granen me så nu känner sig malin nöjd :) och på lördag blir det mer handling.i LOVE christmastime!

Imon kommer mamma och systrarna hit och då blir det filmmys :)

Nu kommer snart babie hem och då blir det middag,gaah e såå hungrig!

TTYS.

Vill-ha-malin

2009-12-17 @ 13:50:02
Hej alla söta!

nu är hon tillbaka igen ;)
Äntligen har jag hittat min drömklänning.den va inte billig men jag bara ska ha den till nyår :)

och var jag har hittat den tänker jag givetvis inte avslöja ;)

Nu dags för tvätt :P


8 days to christmas :)

2009-12-16 @ 12:45:19
Jäkla va det snöar asså! kommer ha snö ända upp till knäna snart.jämför denna bilden med den jag tog igår.det är från samma ställe.

ska försöka ge mig ut med odågan och leka lite sen om magontet ger me sig.har tvätten nu egentligen men kan f*n knappt gå ens så blir nog inte mycket tvättat idag kan jag gissa.
Usch kan knappt gå förbi en affär förens det börjar klia i fingrarna,vill så gärna handla.det är ju så roligt! kan det bli fredag nu!

Yaay första julkortet damp nu ner i brevlådan,och det va från mommo o moffa ;)

The snow is falling

2009-12-15 @ 21:05:07
Såhär såg det ut när jag tittade ut genom fönstret idag.

Har snöat hela dan och kvällen.riktigt mysigt :) har varit ute med hugo och lekt lite idag.dock var det väldigt dumt att ta på sig uggs för när jag postade julkort och handlade så hade det hunnit bli slask och då blev man dyngsur om fossingarna :p Om en timme kommer mitt gull hem och då blir det tacomys :) jag har även varit duktig och gjort knäck.Jag säger bara fy f*n va kladdigt det blir när smeten börja stela lite.

Asså måste bara säga att jag känner inte nån julstämning för fem öre,gör ni? Jag har liksom haft en massa annat i huvet och så helt plötsligt är det bara 9 dagar kvar till jul :S vart tar tiden vägen? jag som alltid hunnit längta till jul och räknat dagarna ;) Men på fredag kommer mamma och systrarna hit och då jädra ska det bli julstämning har jag bestämt.jag ska handla julgran och hela kittet sen blir det lite julklappshandling me :) Ho ho ho! ;)

TTYS.

Tråkiga nyheter

2009-12-15 @ 16:49:58
Sitter här och tycker synd om mig själv.Dom ringde nu ang jobbet och jag fick det inte :( så blir plugg i januari istället då.jaja så kan det va.nu lär man va deppig resten av kvällen.


Sean banan

2009-12-15 @ 14:24:51
lätt det bästa klippet med honom,har kollat flera gånger.haha skrattar så jag håller på o kissa ner mig typ.




Home alone,del 2

2009-12-14 @ 18:48:21
Sitter och väntar på att min fiskgratäng ska bli klar i ugnen.Jag ÄLSKAR fiskgratäng! tyvärr är det ingen annan som gör de så blir inte att man äter det så ofta tyvärr så ikväll är ett utmärkt tillfälle att äta de :) Mums!
Tänkte lägga mig i ett bad efter maten och lägga på en ansiktsmask,rå om mig själv lite nu när man ändå är ensam.


ska käka mitt nya favvosnacks me.babymorötter med vitlöksdipp :d


Hm funderar på om jag antingen ska kolla på svenska hjältar-galan eller ullared ikväll?
Pliiing! nu är fiskgratängen klar :)


Gaaah längtar ihjäl mig efter min själsfrände.låt denna natten gå fort!


Home alone

2009-12-14 @ 16:06:26
Emmie kom igår och gjorde mig sällskap.vi kollade på en massa filmer o åt en massa gott tills vi storknade,sen va det dags för ems att bege sig hemåt igen.sov själv för första gången sen stuffis o jag flyttade upp.kan säga att det tog några timmar innan man kom till ro,sisådär vid fyra :S hoppas att det blir lite lättare att somna ikväll.
Händer inte så mycket idag (sara kunde inte komma) utan blir bara jag o hugoponken.kanske man ska passa på att gå en riktigt långrunda med honom me.beror på hur kallt det e ute förstås,får så jäkla ont i öronen o i ansiktet av denna kylan.brrr.ska nog hyra nån film iaf om det inte går något bra på tv ikväll.

Saknar dig mitt hjärta

Ha en bra måndagskväll allihopa!

Tredje advent och lucia

2009-12-13 @ 12:50:44

Har tänt tredje ljuset och passar på att mysa lite med hjärtat innan han ger sig av :( snart kommer ems,får se vad vi hittar på för bus idag.filmmys kommer det definitivt bli iaf :)

Ha en trevlig söndag alla söta!


haha

2009-12-13 @ 00:55:46


Inte nån som är intresserad av en riktigt snygg partyblåsa!

2009-12-12 @ 15:41:55
Jaha tänkte försöka mig på att bli av med min klänning här då hehe.
jag köpte den för ca en månad sen,tyckte den va så snygg (gör nästan ont i hjärtat att försöka bli av med den) har endast använt den en gång men jag tyckte inte att den passade så bra på mig som jag trodde att den skulle göra tyvärr,så därför ser jag ingen mening med att bara ha den hängandes i garderoben.

150 spänn skulle jag vilja ha för den.den kostade 300 så tycker det är ett schysst pris.







Vill-ha-malin

2009-12-11 @ 18:31:25
ja nu kom hon fram igen ;) tänk om man va miljonär..

jackan som "gud" skapade.synd att den e så dyr :/

jofama by kenza

Va tror ni,skulle jag passa som mcbrutta? ;)


sitter och lyssnar på (tyckte den passade in till kvällens inlägg)

och väntar på att bejb ska komma hem,då blire myspys i soffan med köttfärs a lá stoffe ;) till middag o en flaska vitt till de.MUMS! (som hollywoodfrun maria brukade säga)



Smokin hot

2009-12-11 @ 17:02:47
Min nya favvoartist Ke$has nya låt.säger bara en sak REPEAT!



har inte blivit mycket gjort här idag förutom en massa musikspelande och mer lär det bli,mi lajka ;)
nu får man väl dona te sig lite här o dra sig mot bolaget.

Later.

Play now

2009-12-11 @ 15:23:43
Hittade denna remixen av pitbull och brittan.låtarna passade riktigt bra ihop!




Grattis

2009-12-10 @ 21:45:13
på namnsdan till mig och alla andra Malinor idag :)


Har precis kollat på..

2009-12-10 @ 21:06:15
finalen av mammas pojkar och jag måste säga att jag blev så irriterad av att ALLA killarna valde fel tjejer.

Vad tycker ni? valde dom rätt eller fel?

Nu dags för glee!


Hoj hoj...

2009-12-10 @ 17:08:02
ja så brukade min kemilärare säga i högstadiet när klassen gick in i klassrummet.sen bjöd han alltid på äckliga karameller som han hade haft i fickan hela dan så dom blev helt varma och mjuka.han va helknäpp haha!

Kom precis in efter en hugowalk.har varit borta på ams idag me och skivit ut mig från jobbgarantin,fick lite klagomål från csn tidigare idag så va tvungen att springa bort o fixa.

Årh jag bara väntar och väntar på att mobilen ska börja vibrera,har tittat på den hela dan.det är andra dagen dom lovar att höra av sig men inte gör de :/ va f*n händer liksom? vill veta NU!! blir det skola eller jobb?

Jaha torsdag idag då ja,det börjar dra sig mot helg.det kommer inte hända speciellt mycket under helgen förutom söndag (lucia) då emi pemi kommer upp och hälsar på under dan.ska bli mys ♥
dock tråkigt att min lilla älskling ger sig av på kvällen mot malmö och in flames,kommer inte ses förens på tisdag kväll :( men förhoppningsvis så får man lite mer k-na besök och lilla lina hälsar nog på också.

Ne nu ska jag sätta mig och läsa senaste numret av veckorevyn och vänta på att mitt hjärta kommer hem.blir sen middag ikväll typ sådär vid halv elva hehe.

"Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag att ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig.."




Vad skulle jag göra utan dig?

2009-12-09 @ 15:51:55

Stuffis ♥


Play now

2009-12-09 @ 12:58:56
Går på repeat här hemma.Gryyym!



Går här hemma och väntar på att dom ska ringa och meddela hur det blir.är så spänd :S
Dags för tvätt.


Wish me luck

2009-12-08 @ 13:08:10
uhh om några timmar e det dags.börjar faktiskt bli lite nervös :S ska förbereda mig på vad dom kan komma att fråga.

Igår kom bästa lina förbi en runda,blev fika på skafferiet och jag min klant spillde ut hela min latte haha.blev en runda på stan sen köpte vi godis på tokige ture och gick hem till mig och satt som två datornördar ;)

Annars händer det väl inte speciellt mycket denna vecka förutom att emmie kommer upp på söndag för att hålla mig sällskap.stoffe ska iväg till malmö sön-tis :( blir förmodligen en runda till kosta julmarknad med ems och lina också :) sen förhoppningsvis dyker sara upp på måndag me :) så ensam blir jag nog inte iallafall.Ingen som vill va de på lucia ju!

Ne nu ska jag göra mig redo här.

TTYS


Kunde inte bli en bättre dag :)

2009-12-07 @ 15:33:25
Fy tysan va glad jag e!!! ska på intervju imon.Jag blev så j*vla glad så när vi lagt på så började jag gråta och skrika av lycka! 1 år av arbetslöshet,ni kan inte föreställa er hur bra man mår när man får ett sånt här samtal då.Är det äntligen min tur nu? har vinden vänt? det återstår att se imon :D Håll tummarna för mig nu!


Bara för att jag e så glad så bjuder jag på ett roligt klipp som jag gjort på den här sidan: http://elfyourself.jibjab.com/view/e35tvBu9RC8TsjxT





Dekorativt

2009-12-06 @ 19:13:29
Va bara tvungen att lägga upp denna lilla filmen.Den här coola granen har dom satt ute vid hansa city i kalmar.Lite amerika inspirerat eller vad säger ni?


(det är sara som kör)


Andra advent

2009-12-06 @ 14:28:34
ska strax mysa och tända andra ljuset.har blivit lite sena läggningar och uppstigningar denna veckan så strax blir det frulle hihi.Men i januari kommer det definitivt bli ändring på detta då skolan börjar :)
Nu är det inte så långt kvar till jul.jag har fortfarande inte haft råd och köpa några julklappar,har ni köpt några än? det får helt enkelt vänta tills nån da innan jul då man får sina pengar.skönt e det att man iaf har planerat vad man ska köpa så man behöver inte gå runt o leta utan gå in i affären o ta det man vill ha helt enkelt.


Den 20:de kommer vi få se Anna anka i rutan igen för då ska hon har nått julprogram.Jag vet att jag kommer sitta som fastklistrad kommer ni?


Hiss eller diss?


bjuder på lite julstämmning här me.njut!






Ville bara säga..

2009-12-06 @ 02:00:25
Hej "alla" bloggläsare!

Har suttit största delen av kvällen med att försöka få till min blogg.Har varit inne på en massa sidor för att få hjälp så lite klokare har man väl blivit men shiiiit va svårt de e.kommer ju ta en evighet innan man lärt sig alla koder och vad man ska skriva för att få som man vill.

Jag va inne på en riktigt cool sida (http://www.effmypic.com) innan där man kunde göra roliga grejer med sina bilder.ville ha denna på headern (eller vad det heter)  = istället för blomman men jag fattade inte riktigt hur man gjorde den större så den blev bara jätte liten i högra hörnet så jag gav upp.



Jo vill bara säga me att jag ändrat designen på min blogg så den kanske ser konstig ut (?) om så e fallet så klicka bara på uppdatera/hämta igen så rättar det till sig.det är lite segt här på blogg.se och tar lite tid för vissa mallar att uppdatera sig.

Ne nu orkar jag inte mer så nu tackar jag för mig.

Gnatt.


bff time :)

2009-12-03 @ 17:00:56
Snart knackar ems på dörren :) sötnosen ska bjuda mig på bio ikväll så det ska bli mys.



Ha det gutt alla söta!


cisum

2009-12-03 @ 13:25:11
Har ni hört linda bengtzings nya låt? Jag har aldrig varit nått direkt fan av henne men denna låten e faktiskt rätt så bra vågar jag nog erkänna hehe.






091202

2009-12-02 @ 20:47:20
2:a december idag och det betyder att man fick öppna ännu en lucka på min chokladkalender som jag fick av momo o moffa i helgen ;) ja i sinnet e jag fortfarande 5 år (ibland)
Idag har jag tvättat en himla massa äcklig och smutsig tvätt,är ju så fruktansvärt tråkigt att tvätta så det händer rätt ofta att man skjuter på de och det resluterar då i att man får dubbelt så mycket att tvätta och det är dubbelt så äckligt och skitigt,men som man bäddar..
Brev från csn har jag fått idag så nu är allt klappat och klart inför skolstarten.ska bli intressant och sätta sig i skolbänken igen.sen har jag även funderat på att börja med körkortet igen nu när man kanske får lite mer pengar på fickan,vi får väl se om jag ens klarar av skolan till och börja med jag e ju inte den som klarar av att ha många bollar i luften direkt,tyvärr.

Imon kommer söta,gulliga,roliga och bästa Emmie hit för att hälsa på.får väl se vad vi kommer hitta på för bus :)
bjuda på mumsiga russinfria lussekatter kanske ;)





katt bak :)

2009-12-02 @ 00:03:49
Nu va man klar med lussekattbakandet,dom blev väl inte riktigt som jag tänkt mig och ser definitivt inte ut som dom brukar göra på bilder man ser i tidningar.man e ju ingen mästerbakare direkt hehe men jädrans va goda dom blev.Det är insidan som räknas ;)

en som dock e riktigt duktigt på att göra fina kisar är den här snyggingen


dom flesta blev riktigt stora och då menar jag STORA
(OBS! inga äckliga russin i)


här har då malin vart i farten,ful som stryk lilla stackaren ;)



Ne nu ska jag krypa ner till min käresta och somna till sex and the city filmen.
Tvätt time imon :p


Sussa sött alla bloggläsare!


shopaholic

2009-12-01 @ 19:48:19
Hoppsan! nu kom lilla vill-ha-malin fram.Hon hittade dessa gryyyymaaa skorna alldeles nyss.

to die for or what?!





girls

2009-12-01 @ 19:42:15
va bara tvungen att slänga in några fikabilder som jag hade glömt bort att jag hade.

goa sara på cafe nilsson i onsdags :)


söta emmie på 3g i lördags :)

(på torsdag ses vi igen gumman,älskar att ha dig här!)


Alldeles strax (= när stoffe diskat klart) ska hjärtat och jag baka lussekatter :) blev lite senare än tänkt men det få gå ändå.kan garantera att det kommer bilder på det me.


Ha en mysig 1:a december kväll allihopa!


RSS 2.0