2010-04-25 @ 16:42:43

X2

 


Update

2010-04-24 @ 16:06:57

Tänkte slänga in en liten uppdatering.

Kul kväll igår,drog till o'learys,harrys och krögers med babie.Idag blev jag bjuden på mcdonalds av micke,mycket trevligt :) sen inhandlades det alkohol till ikväll.Blir fest hos emelie vid sju så känner mig lite stressade just nu med tanke på att jag hade behövt läsa min engelska bok men men får väl läsa som en tok imon istället.Drar även med mig lina ikväll också så ska bli riktigt kul :D

Nu: sminka mig och dra i mig nån cider

Ha en trevlig lördagskväll! ♥

Bajshumor på hög nivå

2010-04-22 @ 18:09:19

Haha man kan ju inget annat än att älska karaktären en jobbig djävul från teveprogrammet ballar av stål om man är lika barnslig som jag är som fortfarande gillar kiss och bajs skämt och för att inte tala om skadeglädjen i det hela :D

Titta och njut :P


Garanterar fler klipp framöver från ballar av stål med fler karaktärer.Just love it

My head is spinning

2010-04-21 @ 17:40:41

Gaah är otroligt mycket i huvudet nu.Massor med förberedelser inför dom nationella proven.Jag har sammanlagt 5 prov nästa vecka,5! och det är inte bara nationella.Sitter just nu och försöker klura på mitt pm,är en riktig plugg dag idag.Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt :S Men det måste gå,är ju bara en månad kvar nu sen är jag äntligen klar :) Blir dock inte många dagar ledigt för det blir jobb på bistro i sommar igen.Ser fram emot att få börja jobba igen! (trots lite utskällningar här och där ^^).

Vilket väder vi har va! har varit varmt och skönt nu i några dagar men igår bad stoffe mig titta ut genom fönstret och vad ser jag då,SNÖ! i april.Detta går inte för sig.Och idag har det bara småduggat hela tiden o solen kikar fram ibland.Va är detta? Det måste bli lite fint innan min födelsedag,har kunnat sitta ute så länge jag kan minnas på min dag.Appropå födelsedag (som är om ca 3 veckor :D) så efter ca ett 2 timmar långt samtal igår med bästis och efter ändringar från goa göteborg och liseberg så har vi nu äntligen bestämt oss för en shoppingdag i malmö två dar efter vår födelsedag :) ska bli så kul! har ju aldrig riktigt åkt iväg och hittat på nått tillsammans.För er som inte vet så fyller vi år på exakt samma dag,va är oddsen för de ;) Har dock haft lite svårt att kunna gå på varandras kalas hehe men tycker vi har lyckats bra med att fira varandra ändå tycker jag.Är så glad att jag har dig min vän ♥

Blev ingen tatto med yllza,pengarna räcker inte till tyvärr men ska se ifall man kanske kan göra de i maj istället.

Nu: Gräva ner mig igen i alla läxor :P


Ha det bra!


You complete me

2010-04-19 @ 15:32:47
Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i hela 1 ½ år :) Helt sjukt va tiden går fort men jag har aldrig mått såhär bra eller varit så lycklig som jag är tillsammans med dig.Du gör mig hel ♥


 


Snart tillbaka!

2010-04-14 @ 00:52:17
Bloggen är under konstruktion för tillfället,återkommer när jag fixat till allt!

Godnatt!








Akon i mitt ♥

2010-04-13 @ 14:08:28

 

 

 

 


en fantasifull rubrik blir det inte idag

2010-04-12 @ 14:31:19
Usch fy *blip* *blip* va dåligt jag mår i halsen!! Ringde vårdcentralen nyss så imon 15.00 ska jag dit och ta svaljprov,va fullbokat idag :( Ska bli skönt och äntligen gå dit och få reda på vad som har fått mig och lida i sju dagar nu.Vill bli frisk nu!!

Eftersom att jag inte är i skolan idag så har jag inget bättre för mig än och sitta här så tänkte dra upp helgens händelser för er.
I fredags va det dags för årets första grillning så vi gick upp med tuppen (10.00^^) sen kom thiago och robin (stoffes kollegor) hit så åkte vi och handlade mat och alkohol.Va jätte fint väder så vi satt ute medans köttet låg på grillen.Jag mådde väl sådär i halsen men humöret va ändå på topp.vid 4-snåret tog jag bussen ner till k-na och åkte direkt hem till emmie.Fixade till oss det sista sen åkte vi till zandra för lite förkrök.Ju senare på kvällen det blev ju sämre blev jag och febern kom tillbaka så jag fick sitta och kyla mig med vinflaskan haha men jag gav mig ändå inte utan vi drog till harrys/sliver,väl där inne så blev jag ännu sämre så då fick jag ge mig och emmies brossa var så snäll och skjutsade hem mig till emmie.Va riktigt skönt att få lägga sig vill jag lova! På lördan mådde jag faktisk mycket bättre och va inte alls trött trots att jag fick gå upp "tidigt" för mormors pensionärsfest/kalas ^^.Va riktigt trevligt med hela tjocka släkten,tror vi va ca 50-60 pers.God buffé fick vi och mumsig fika,va dock väldigt jobbigt att svälja.Efter kalaset skulle både alice och jenny iväg så fick lite mami time på kvällen med pizza :) va riktigt längesen det bara var vi två.På söndan sen så åkte vi in till stan för årets första glass på glassiären,va riktigt skönt att få svalka sin hals.Sen åkte jag hem.Har saknat mina älsklingar så! ♥

Nu: ut med hugo sen bädda ner mig i soffan med en kopp te och tycka synd om mig själv ;( buhu!

Hoppas ni har en mycket bättre dag än mig iaf!



fast för min del blir det bara alkohol...

2010-04-08 @ 22:16:29
Efter och ha tryckt i mig strepsils och ipren så mår jag nu mycket bättre,febern är borta och det gör inte alls lika ont i halsen längre.Så imon kör vi som planerat! :D upp tidigt för klockan elva ska jag,babie och thiago handla mat och alkohol.Vid två kommer några av stoffes kollegor hit och då ska vi grilla,ska bli riktigt nice sen vid fyra snåret åker jag ner till k-na och direkt hem till ems sen drar vi vidare till zandra för ännu en grillning fast för min del blir det bara alkohol ;) kan ju inte grilla två gånger.
På lördag ska mormor firas sen får jag se om jag stannar kvar till söndag eller åker hem efter kalaset.

Lär nog inte blogga nått mer under helgen så ni får ha en fin helg allihopa så hörs vi snart igen ♥


It hurts

2010-04-07 @ 17:16:36
Buhu jag mår inge vidare idag,har sjukt ont i halsen ;( .Började lite smått igår när jag gick på stan men blev mycket värre mot kvällen plus att jag kände mig helt yr och ömtålig (som man gör när man har feber).Vill inte bli dålig nu till helgen när jag ska ha så kul! Jag som aldrig är sjuk,får hoppas att detta hinner försvinna :S. I hopp om att bli bättre till helgen så ska jag sola lite ikväll och även färga håret så man känner sig lite snyggare innan man åker ner :)

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok (som suger btw).


Lov

2010-04-06 @ 19:14:29
Så jäkla skönt att ha lov,kan sova hur länge jag vill och göra vad jag vill :D synd bara att det inte finns så mycket att göra.På fredag händer det iallafall grejer,några kollegor till stoffe kommer hit på dan så ska vi grilla och dricka en massa gott :) vid fyra-snåret åker jag ner till emmie,fräscha till sig lite sen så fortsätter festandet med zandra också.Lyckades hitta en kavaj och spetsbody idag som jag ska ha till mina snygga skinnleggings (som jag inte köpte för så längsen) på fredag.


Kavaj: Vero moda
Spetsbody: Bik bok
Leggings med skinndetaljer: Vila
Nitarmband: Vila


Nu måste jag ta mig i kragen och diska upp berget i köket.Vad gör man inte för att få shoppa lite ;)



Jag dissar!

2010-04-06 @ 19:05:18
Jag måste bara slänga in ett inlägg där jag vill dissa's nya eye make-up remover pads.Det står på baksidan "effektiva rengöringspads med olja som snabbt och varsamt avlägsnar all ögon make up,även vattenfast" Haha snabbt och varsamt va de ja :thumbdown: För det första så får man stå sjukt länge och gnugga och jag får till och med gnugga med lite vatten på ögat innan jag använder padsen för att få bort sminket och ju mer man gnuggar ju mer svider det i ögonen.Det känns verkligen (jag skojar inte) som att man står och hackar lök! Efter mycket gnuggande så är man helt tårögd och röd i ögonen och jag är inte den som är känslig mot sminborttagningsmedel,mina ögon tål en hel del vill jag lova.Nej usch ta bort denna ur butikerna och ta tillbaka den rosa lilla burken ni hade innan så slipper man lida.



Någon som har upplevt samma sak som jag?



Happy easter!

2010-04-03 @ 13:57:29
Igår kom som sagt min mamma och mina systrar och min ena systers pojkvän hit.Vi började dan med att åka till ikea och där hände det en hel del spännande saker haha! När fötterna började verka så begav vi oss till city gross för att handla till vår lilla påskmiddag.Maten blev precis klar tills babie kom hem från jobbet.Mycket gott blev de :) sen fick jag en massa påskägg också,det tackar jag för! och ikväll ska babie och jag byta påskägg,ska bli spännande och se vad man får hihi.

Idag ska jag passa på att plugga lite sen blir det grillning ikväll med babie.Årets första grillning äntligen! :) Våren är verkligen här.klarblå himmel och 10 grader varmt,vilken underbar dag!

Nu ska jag gå ut med hugo i det fina vädret.

Glad påsk!



April april!

2010-04-01 @ 12:38:26
Ja idag är ju dagen man ska luras.Har ni hunnit lura nån än? det har inte jag men ska nog lyckas komma på nått riktigt klurigt till min pojkvän sen (mohaha ;))

Sitter just nu hemma och väntar på att sista lektionen ska börja sen är det loooov! så gutt :D
sen blir det hem och städa,plugga och ut och gå en lång promenad med emelie.
Anledningen till att jag ska städa är för att min mamma och mina systrar kommer upp imon.blir en runda på stan och ikea sen ska vi käka påskmiddag ihop.ska bli så kul! saknar my family ♥

Föresten ibland har man verkligen tur.Häromdan när jag skulle sätta upp en skylt i hallen så stod jag på en stol för att nå upp där den skulle sitta.Jag tittar då till vänster uppe långt in på garderoben och där ser jag att det ligger en avlång kartong.Jag börjar undra va det kan vara som vi har lagt där för jag kände inte igen kartongen och tänkte att det kanske va stoffe som hade köpt nått.När jag sedan öppnar så ligger det två jätte fina ljushållare i smide med prislappar på och allt :D Det måste ha varit dom som bodde här innan som glömt den.Nu hänger dessa två på en vägg i hallen.skitsnyggt blev de! snacka om tur.

Hoppas att ni får påskägg med en massa godsaker i (själv så har jag önskat mig ett med en gurka i,skojja ;)) och så vill jag önska er alla en glad påsk ifall det inte hinner blir nån mer uppdatering här.



RSS 2.0