Slödag

2010-03-28 @ 16:24:44
Trots det plötsliga skyfallet igår så begav vi (jag,stoffe och yllza) oss på fest.Blev taxi dit såklart,va helt omöjligt att gå i ösregnet.Kvällen blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig men man får se det positiva, jag sparade pengar.

Ikväll ska jag äntligen få se den efterlängtade filmen alice i underlandet :D Babie och jag ska gå på den.Finns nog inte en enda film jag missat som tim burton har gjort med johnny depp i huvudrollen.Jag är ett stort fan av just den sortens filmer han gör och johnny depp passar ju alldeles utmärkt i dom.


Thank god it's saturday

2010-03-27 @ 16:14:04
Tja allihopa!

Tänkte uppdatera lite från gårdagen,yllza kom ju som sagt hit.Vi gick och hyrde film och käkade en massa gott till den sen åkte hon hem.Sen ringde elin runt halv tolv och lyckades dra med mig hem till henne på lite förfest.Hann inte få i mig så mycket förens vi drog vidare till o'learys.Där blev det dans och självklart den obligatoriska piña coladan :)

Kom nyss hem från stan,inhandlat alkohol och lyckades faktiskt hitta en fin tröja som va på rea.Ja ikväll blir de på att igen :P Men e lite splittrad hur jag ska göra,yllza kommer hit vid 6 sen kommer babie hem runt 10-tiden så antingen sitter vi 3 här själva (låter inte så kul) eller så går vi hem till elin eller så blir det fest med emelie.svårt och välja.
Trodde att jag hade tvätten idag men tydligen så är det inte förens imon,suck hade ju behövt tvätta lite grejer till ikväll.Hm ska se ifall man kan lyckas smita in en tvätt sen om det inte är nån där nere i tvättstugan sen.

Det är många som har undrat vart jag har hittat mina gladiatorskor från wildflower by kenza.Jag köpte dom i en skoaffär som heter arnolds skor här i kalmar.Det fanns bara en 37a kvar och dom skulle aldrig få in dom skorna igen så hade en jäkla tur :D Är så lycklig att dom blev mina.För er som inte hittar dom i nån skoaffär så rekommenderar jag att ni går in på skotrend.se,där finns dom även i vitt.

Ne dags att sätta sig och plugga!



Thank god it's friday

2010-03-26 @ 16:02:32
Hallå sunshines!

vilket väder vi har va,våren är här :)

Igår va det skolan som gällde först sen blev de shopping (visar bilder på de sen) med yllza.Hem en snabbis för att gå ut med hugo o byta om inför spinningen,sen mötte jag upp emelie och malin utanför friskis.Fy fasen det va det jobbigaste jag har varit med om,snacka om att man e otränad.Har ändå provat på spinning några gånger men har inget minne av att det va så jobbigt som det va igår.Konstigt nog har jag inte så mycket träningsvärk i benen idag utan bara lite i ryggen.Känns skönt att ha kommit igång nu verkligen! Kan definitivt äta pizza idag med gottt samvete :) Iallafall efter träningen o efter en välbehövlig dusch så kom lina hit,vi gick till maxi och handlade sen satte vi igång med vår matlagning.Blev kyckling enchiladas (mm såå gott!) sen fikade vi också,varm choklad med marschmallows och fikabröd.En riktig toppen dag och kväll.

Sitter och väntar på att lilla elin ska bli färdig så ska vi gå och fika.Ikväll sen kommer yllza hit,tänkte köpa hem en flaska vitt så ska vi bara mysa och kolla film.Älsklingen är och jobbar i malmö och kommer inte hem förens imon.Saknar ♥

vad har du för planer i helgen?




Happy!

2010-03-24 @ 18:57:25
Hittat mina drömskor till sommaren och imon blir dom mina :D Dessa kommer jag bära hela sommaren och kommer passa utmärkt när jag åker utomlands.Smakar de så kostar de.

Wildflower by kenza




Helt otroligt!

2010-03-24 @ 13:54:53
Fy f*n va duktig jag känner mig! på fredag har det gått en hel månad sen jag åt godis,chips och drack läsk på en vardag.Är så jäkla stolt att jag har klarat detta och inte fuskat en enda gång.Man längtar verkligen och uppskattar allt det goda mycket mer om man får vänta till helgen.Nästa mål som sagt är att bara äta gott på lördagar och inte fredagar och söndagar som jag har gjort nu,inte för att jag har vräkt i mig en massa varje dag men ändå.Förstår inte hur man kan sätta som mål att inte äta nått gott alls på typ ett år,det är ju helt omöjligt och tråkigt.Ja ren totyr rent ut sagt! Man ska faktiskt få unna sig nån gång ibland annars e väl inte livet värt att leva om man aldrig får unna sig,eller? Ne jag tycker detta passar mig bra.Sen ska man bara försöka få i sig lite mera grönsaker och frukt sen är jag faktiskt nöjd över vad jag äter.Jag äter mellan 3-4 gånger om dan,inget småätande och inget snacks eller godis.Nu fattas bara träning (som börjar på torsdag :D) så ska jag nog se till att tappa några kilo.Vet att jag kan om jag bara vill.Måste ju se lite snygg ut innan man åker utomlands,kan ju inte trampa runt där som en j**la elefant :P

Ne nu måste jag fixa till mig här innan yllza kommer.Vi har ett big problem att lösa!

Ha en bra onsdag! Kramar ♥


Tisdag

2010-03-23 @ 18:20:17
Tja allihopa!

Tisdag idag ja.Har haft två (väldigt långsamma :p ) lektioner idag.Sen stod mitt lilla gull och hugofisen och väntade på mig utanför skolan,så fina ♥

Igår umgicks jag med emelie,vi spelade skipper som va väldigt längesen som man spelade (tror jag gjorde de när jag gick på fritids).Sen bjöds det på god mat och en massa bus med den galna lilla kisen.På torsdag ska vi spinna,va riktigt längesen nu som kroppen fick röra på sig tyvärr så ska bli skönt att få komma igång igen.Man kommer väl gå därifrån som en enda stor spagetti ;)
På fredag ska jag fika med elin,e alltid lika kul att lära känna nya människor.Sen kanske vi ska ha vinkväll på lördag med ett gäng andra tjejer.Babie e ju iväg och jobbar då så man får ju passa på ;)

Härligt de e att ha sina dagar planerade,älskar när det händer grejer! Vad tycker du,är du en person som tycker om när det händer grejer hela tiden eller en som mer vill ta det lugnt?

Tyvärr så har det blivit lite komplikationer ang de som jag och yllza ska göra den 28de april så imon ska vi försöka fixa de.Hoppas det löser sig!!

Hemma själv ikväll igen så nu blir det filmtajm!



Söndagskväll

2010-03-21 @ 21:40:50
Sitter och kollar på ballar av stål.Det e verkligen helt sinnesjukt :D ska kolla på film nu i väntan på att mitt gull kommer hem.Snart är det slut på alla godsaker för imon är det måndag igen :( buhu ska nog stoppa i mig nån sista godisbit ikväll iaf.

Åh vad jag längtar till värmen.I september ska äntligen älsklingen och jag åka till hans släkt på mallorca och bara ha det bra :) can't wait!

 

Ha en fortsatt mysig söndagskväll! ♥

 


Sunday

2010-03-21 @ 15:21:41
Hej cuties!

Som ni märker blev det ingen mer uppdatering igår för den här lilla damen ---->
drog me mig på fest hos elin.Hade riktigt kul,sen drog vi vidare till palace och dansade loss.En riktigt toppen kväll! :D

Idag ska jag bara ängna mig till att plugga.Sen ska jag försöka hinna med och kolla på filmen som inte blev av igår också.


All alone (långt inlägg)

2010-03-20 @ 14:27:31
Jaha babie har då lämnat mig för att jobba :( ska inte bli kul att sitta själv hela lördan.Sen det faktum att man e pank gör ju inte hela situationen bättre.Men snart kommer pengarna,längtar!

Jag kollar ju på så mycket film,program och serier så tänkte berätta lite om varje och vad jag tycker.

Börjar med filmen The box som jag såg häromdan.Handlar om en vanlig familj som en dag öppnar sin dörr när det knackar,där står en mystisk gubbe med nästan halva ansiktet borta.Han ger familjen en låda med en knapp på och ger dom valet att trycka ner knappen och då få 1 miljon,men haken e att en person som dom inte känner någonstans i världen kommer att dö.Rekommenderar den inte,va sjukt förvirrande från början till slut och lämnade en med ett stort frågetecken.



En annan film som jag sett (igår faktiskt) är Upp.Handlar om en pojke och flicka som blir kära i varandra,man får följa hela deras liv och dröm om att åka till paradisfallet ända tills dom blir gamla och flickan (kvinnan) dör.Gubben hann aldrig uppfylla deras gemensamma dröm och bestämmer sig för att en dag göra de.
En helt fantastisk film.Sån fin historia.Rolig va den också.Rekommenderar denna starkt.



Glamourama är ett program,serie? vet inte riktigt vad man ska kalla de,som jag följt på tv3play men igår va det tyvärr sista avsnittet :( Hoppas på en ny säsong! Man får följa väninnorna Michaela forni,Petra tunegården och Anna hibbs i deras lyxiga vardag,fester och kärlek.Riktigt bra har det varit.Se de på tv3play som sagt.



Sen har vi då Petra mede show som jag börjat kolla på,också på tv3play eftersom jag inte alltid har tid att sitta vid tvn en viss tid och kolla.Petra e ju verkligen för mycket haha men hon e kul att kolla på.Sån sjukt härligt störd humor :D Behöver nog inte säga mer.



Legend of the seeker
har jag tjatat om några gånger.Handlar om Richard cypher som får reda på att han e the seeker (sökaren) och tillsammans med Zedd (trollkarlen) och Kahlan (bekännaren) så ska dom rädda världen från den onde Darken rahl.I säsong två ska dom rädda världen från Väktaren av underjorden.Vill inte avslöja mer för denna serien är så sjukt bra! Jag älskar den,vill att ni ska få en egen uppfattnig av hur grym den e.Jag och babie har nästan kollat klart på säsong två men alla avsnitten finns inte att tanka ner eftersom dom inte har kommit så långt i serien i Usa.Vi ligger alltså väldigt långt före så lär ju får vänta ett bra tag innan man kan kolla klart.så retfullt.Men ni måste måste måste se denna fantastiska serie! Kan nog vara en av dom bästa som gjorts.



Förutom Petra mede show så följer jag faktiskt en annan show som bara går på nätet och precis börjats sända nämligen Bella och Tyra show.Som ni alla kanske inte vet så är det bloggerskorna Bella (blondinbella) och Tyra som håller i denna showen.Det är mycket snack om bloggar och många gäster som kommer dit som är kända pga sina bloggar så det blir ju klart roligare att se programmet om man är lite mer insatt i bloggvärlden (som jag ;) ) Dom har roliga inslag också och jag gillar denna showen helt enkelt.Nyfikna på vad detta e? klicka här.



Nästa serie snackade jag mycket om i början av min blogg om jag inte minns fel.Vampire diaries.Den handlar om Elena som faller för vampyren Stefan,jag vet twilight stuk men det är faktiskt dom som har gjort twilight som har snott från vamipre diaries från början.Visste ni kanske inte? Iallafall jag vill som sagt inte avslöja för mycket av denna serien heller för den e riktigt bra (inte lika bra som legend) Ett måste att se! Jag och babie började kolla på denna serie tror det va i november men det fanns bara 6 avsnitt att tanka då så vi fick vänta till det började sändas här i sverige och i torsdags fick vi äntligen se det efterlängtade sjunde avsnittet hehe.Glöm inte att slå på tv 6 varje torsdag 20.00.Perfekt att se i väntan på eclipse.



Sist men inte minst följer jag Svenska hollywood fruar säsong 2.Ja finns inte så mycket att säga,namnet säger allt ;) Ser även detta på tv3play.


vet att det inte e rätt bild,fanns ingen annan.

Puh nu har jag nog fått med allt.Tackar tv3play,tv6play,bellatyrashow och tankafett för att ni gör det möjligt för mig att få kunna se alla dessa fantastiska program.Hade aldrig hunnit se allt annars.Ikväll ska jag se My sister's keeper i min ensamhet,perfekt för att låta tårarna rulla.Kommer uppdatera senare om filmen.

Ha en bra lördag!



Filmtips!

2010-03-18 @ 11:00:59
Har ju glömt tipsa om filmen trubbel i paradiset som jag såg för ett bra tag sen.En riktigt bra och rolig film med en härlig mix av skådespelare.mycket sevärd!





2010-03-17 @ 14:07:02


Så grymt bra och videon e så sjukt störd på ett härligt sätt,riktigt bra gjort!

 

 


So proud

2010-03-15 @ 15:46:23
Måste bara berömma mig själv lite här ;) Har varit så sjukt duktig och inte ätit/druckit godis,chips,läsk ja you name it på två veckor nu.Har lovat mig själv att bara synda på helger och det har verkligen funkat.Är så stolt över mig själv som klarat detta,e ju faktiskt inte så svårt som jag trodde.Så en guldstjärna i kanten till mig ;) Nästa mål är att bara hålla mig till att synda på lördagar och inte fredag,lördag och söndag som jag gjort nu.Sen kanske nästa mål kan bli att inte fika så mycket på vardagar hehe men en sak i taget.


 

 


Vårens måste ha!

2010-03-15 @ 15:24:58
Vad e inte snyggare än en svart kavaj.Det passar utmärkt att ha den till vardags eller låta den ingå i din partyoutfit,det perfekta basplagget helt enkelt! Nitar är också en detalj som e riktigt hett just nu (jag e som galen i de!) så varför inte kombinera dessa två.

Hittade ett ställe som lyckats med detta och hur grymt snyggt va de inte då :)

Denna kommer jag bära våren och sommaren!

vad tycker ni? hot or not?



B-sviken

2010-03-13 @ 22:24:46
:thumbdown: för vinnarlåten.Att folket alltid ska ha sån terrible smak.

Tyckte ni rätt låt vann?



13de mars

2010-03-13 @ 15:12:00
Sry för denna ständiga bloggtorka!

Va en crazy kväll igår,blev en massa ölspel sen en runda till o'learys där det även blev dans :)
Har mycket i skolan just nu,det suger verkligen för jag har tappat suget lite.Får hoppas att det kommer tillbaka snart är ju inte så långt kvar i skolan.

Ska strax sätta mig och plugga en massa massa matte,så jag klarar provet på tisdag sen är det bara jag och lilla hugo ikväll.Stoffe jobbar hela kvällen.Tänkte kolla på melodifestivalen trots att jag inte hängt med så bra.Vem hejar ni på? Jag håller på eric saade,tycker det har varit den bästa låten av alla jag hört.


Jag vill föresten ge :thumbup: för tv3play och tv6play.Där kan jag följa alla min favoritprogram (glamourama,svenska hollywood fruar och vampire diaries) Det tackar jag för.



-

2010-03-10 @ 18:01:55
Följ min blogg med bloglovin

Update

2010-03-10 @ 16:40:29
Vilket vårväder vi har va.När det inte blåser så är det riktigt skönt ute! nu längtar jag sjukt mycket till sommaren.

Började min dag med matteprov,gick nog inte så bra tror jag inte :S sen gick bästa yllza och jag en runda på stan och fikade,vi bokade även tid för en rolig sak som vi ska göra den 28de april ;) can't wait!

Nu ska jag plugga lite sen ta fram fläskfilén och marinera den.Tänkte överraska min babie lite med en riktigt god middag :) Han förtjänar verkligen de! Hoppas att han inte läser här nu bara för då blir det ingen överraskning :P

Just de,kollade föresten klart på säsong 1 av legend of the seeker igår.Gud va bra det är! Måste bara tanka ner säsong 2 nu me! Har ni inte sett de så bara MÅSTE ni göra de! den bästa serien ever.Klicka här om ni vill veta mer om den.


TTYL

Back in käälmar!

2010-03-08 @ 22:21:34
God kväll!

Är nu hemma efter en fullspäckad toppen helg :)

Fredag: blev hämtad av mamma från bussen.Vi åt mumsig tacopaj sen åkte vi in till Oleary's och drack piña coladas (off course!) va riktigt trevligt att få lite mamytime,inte ofta vi bara umgås vi två så det tackar jag för :) sen åkte jag hem till bästa emmie o sov där.

Lördag: vaknade till strålande sol hemma hos ems sen gjorde vi oss redo för att bege oss in till stan.Jag gick på kalas hos stuffis syster bara några timmar medans emmie va på stan sen åkte vi hem till henne igen och gjorde oss redo för kvällen.Mötte upp zandra och sofie inne i stan sen gick vi och käkade thaimat.(så gott!) Va riktigt trevligt :) Efter maten drog vi vidare ut i dimman.

Söndag:
blev hämtad hemma hos emmie av mamma sen kom morfar o hämtade mig o alice (lillasyster) hemma hos mamma.Blev mumsig fika med mormor o morfar sen blev vi hemkörda igen.Lite senare sen åt jag härlig stek som mamma gjort,sen satt jag mest i väntade på att emmie skulle komma och hämta mig efter att hon slutat jobba.Blev tv-spelande och efterlängtad chips med dipp (minnen!).

Idag: haft studidag idag (så skönt o kunna stanna lite längre för en gångs skull) så har fikat med emmie och zandra sen begav jag mig hemåt.Synd att helgen har gått så fort för har haft så kul! men e alltid lika skönt att komma hem.Längtat efter mitt hjärta me och snart kommer han hem från jobbet ♥ :)



Mot k-na

2010-03-05 @ 13:19:08
Jaha då va det snart dags för att bege sig till min hemstad igen.Läängtar! (inte efter staden) håller på o packar för fullt här.jäkla va grejer det blir,en hel väska med bara kläder sen e väska med dator,laddare och skor hehe.ska bli mys med familjen när jag kommer fram sen e liten utgång med mamsen ikväll sen sover jag hos emmie.Imon ska jag på kalas hos stoffes syster (får man träffa sin babie lite me ♥) sen åker jag till emmie igen så ska vi förbereda oss för en super kväll/natt.Blir mumsig thaimat som sagt och utgång :) sen ska jag hem till mamma igen på söndag och bara passa på att umgås (ses ju så sällan) sen hämtar emmie mig efter att hon slutat jobba så stannar jag hos henne till måndag :) vilken toppen helg va!

får se om jag bloggar nått i helgen,kanske får lite tid över man vet aldrig.



*#!?*#"!%

2010-03-04 @ 11:24:46
Känner mig på världens sämsta humör idag! gick skit på samhällsprovet,e grymt besviken på mig själv.Sen blir jag faktiskt lite ledsen på en annan grej,man blir de när man alltid har trott en sak sen blir det inte så.Men men finns tyvärr inget att göra åt de utan det är som det är :(

Ikväll är det solning som står på schemat,man vill ju ha lite färg till helgen.Sen ska älsklingen och jag göra mumsig lasagne.(Är så glad att jag har honom.Han är den mest underbaraste människa jag har träffat och definitivt den bästa vän man kan ha).



2010-03-03 @ 16:58:59


Så grymt skön!

 

 


-

2010-03-01 @ 19:59:14



Vad är du mest rädd för? Jag hatar skyltdockor,barbiedockor,tomtedockor,ja allt som har med dockor att göra helt enkelt.Om jag ska sova hos nån som tex i min lillasyster rum om jag hälsar på så måste jag ta ut varenda docka i rummet innan jag kan somna ^^ Jag har blivit lite för skrämd av alla historier och filmer om leksaker som vaknar till liv och dödar.




1 mars

2010-03-01 @ 18:20:21
Idag har jag och älsklingen bott här i kalmar ett helt år.Helt sjukt va tiden går fort men jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit,det bästa valet jag gjort i mitt liv!

Är nu hemma efter en liten runda på stan och fika med lina :) Efter mycket sökande så hittade jag äntligen mina leggings med skinndetaljer,ett par va det kvar som bara hängde där och billiga va dom me :D Det måste ha varit ödet att jag skulle ha dom!

Slänger upp lite bilder på det som har inhandlats dom senaste dagarna

skjorta från vila och svart nitskärp från gina tricot


Döskallering från glitter (tyvärr ser    Armband från glitter i samma kollektion
man inte så bra men det e tre små    som ringen med små döskallar.
döskallar).


Dom efterlängtade leggingsen med    Linne från h&m
skinndetaljer på knäna från h&m


Nu måste jag ta tag i pluggandet och gå ute med hugofisen i snökaoset :S



RSS 2.0