Sista dan på mitt s.k. "vuxen"lov

2010-02-28 @ 23:08:44
Lite update på helgen.

Fredag
: satt alldeles ensam (fiolmusik^^) med en flaska vitt :( babie va på nån jobbgrej och ingen va hemma i kalmar och kunde umgås med mig :P

Lördag: Babie och jag gick på bio och såg percy jackson och kampen om åskviggen (helt ok film).Sen blev det en runda till KM och jag fick min efterlängtade piña colada ;)

Söndag (idag): Har inte hänt allt för mycket.Solat lite så man slipper se ut som ett lik när man kommer ner till k-na.Jag blev alldeles nyss klar med min novell i engelskan (yaaay!) så har skrivit en bokrecension på den me :)

Blir sängen snart och jag gissar på ännu ett avsnitt av legend (såå bra!) Lovet är nu slut så back to reality imon :P Hoppas på att denna veckan gå fort för jag längtar så sjukt mycket till helgen.Ska ner till k-na och träffa familjen på fredag,blir även några kalla med mamsen på kvällen :) På lördag ska jag träffa bästa ems,vi ska ut och käka thaimat och då ska även lina joina oss och en kompis till emmie också,ska bli så kul! :D sen stannar jag hos henne tills på måndag (har studiedag då).Behöver verkligen den här tiden med min bästis så ska verkligen ta vara på den,vi träffas ju alldeles för sällan sen jag flyttade :(

Föresten har ni märkt att våren börjat smyga sig på? snön smälter bort (sakta men säkert) och solen skiner så man behöver kisa.va lite rädd ett tag att det kanske skulle vara snö på min födelsedag men nu e jag inte de längre :)


Vårtecken förra våren



night night folks'!


All by myself

2010-02-26 @ 19:46:03
Sitter här hemma och har precis smält i mig mcdonalds *host* som att man inte e tillräckligt fet *host*.Babie e på nån workthing så det blir bara jag och en flaska vitt ikväll.Det är ingen som kan umgås med mig för alla e iväg :( Ska läsa klart den förbannade novellen me,blir kanske lite roligare efter ett par glas ;)
Vad gör ni denna fredagskväll?

Just de har shoppat lite idag så man kan va lite fin till nästa helg för då åker jag ner till k-na :) Berättar mer om vad som händer där nere när det börjar närma sig.Jag får se om jag pallar slänga upp lite bilder på det jag har shoppat senare.

Ne nu måste jag ut med hugo sen dra i mig några glas och börja läsa :P

Ciao!

True friendship

2010-02-26 @ 14:00:56
Detta inlägg är tillägnat dig emmie.

I 5 ½ år har va känt varandra och det har varit den bästa tiden jag någonsin haft med en vän :) Har aldrig träffat nån som det klickat med så direkt och som har så lika åsikter som mig.

Vi träffades för första gången första året på gymnasiet och det klickade verkligen direkt.Sen va det lite extra roligt me att vi fyller år på exakt samma dag :) Va e oddsen för att man hittar en vän som har samma födelsedag? Jag e så glad att jag fann dig min vän.Vad hade jag gjort utan dig? Har aldrig träffat nån som tyckt och tänkt precis som jag,som förstår allting och verkligen lyssnar.En sann vän är va du e ♥ och jag vet att jag har varit väldigt dum mot dig en gång och det ångrar jag djupt! Skulle aldrig i mitt liv såra dig igen.Jag har lärt mig min läxa.Är så glad att du förlät mig,annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Så många roliga minnen har vi och fler ska de bli! Jag ser fram emot många många många fler år av vänskap med dig.Och glöm aldrig att jag alltid finns här för dig! ♥




Förändring

2010-02-24 @ 23:35:39
Sitter och tänker tillbaka och hittade en massa gamla bilder.oj vad man verkligen har förändrats!

Tror dessa bilderna är från 06
eller 07


NUTID



Vad tycker ni jag passar bäst i,blont eller i brunt?



Let the sunshine in

2010-02-24 @ 13:33:20
Vilken härlig dag :) vaknade till strålande sol som lyste igenom persiennerna.

Har tvätten idag.behövde verkligen tvätta! tänkte gå ut och busa med hugo me i det fina vädret om en stund.sen är det dags att ta tag i allvaret och plugga.har en massa matte att gör tills måndag så dags att sätta fart sen måste jag läsa lite i en novell vi fått i engelskan,så drygt för den e sååå dålig! och att den e på engelska gör ju inte hela saken bättre :P
Vad gör ni en härlig dag som denna?

Åh inatt får man äntligen sina pengar :D som jag har längtat! jag och babie ska gå till 7eleven som vanligt och käka vid midnatt hehe.that's how we do it when we are poor!

Ska kolla på ännu ett avsnitt av glamourama nu medans jag väntar på tvätten.fattar inte varför jag har fastnat för det e ju inte bra direkt.


Då va det dags för ännu ett filmtips..

2010-02-23 @ 16:40:51
Vill börja med att säga att denna filmen är så himla romantisk och sorglig (jag lipade som vanligt^^).Trodde att den skulle komma på bio men den gjorde aldrig de så tankade ner den istället.Ett S T O R T måste att se om ni som jag älskar romantiska filmer.

Kort och gott handlar den om en kvinna som blir kär i en man som är en tidresenär.Händer både lyckliga och sorgliga saker.Super bra film :)


2010-02-23 @ 12:57:51



 

 


23:e januari

2010-02-23 @ 12:43:15
Imon natt får man äntligen sina pengar! ska bli så skönt.hatar och dricka vatten :P inte kul alls!

Sry för den dåliga uppdateringen.Men händer inte så mkt här hemma.Har ju som sagt lov,e så jäkla skönt att få sova ut om dagarna :) sen har jag pluggat en del me,fick en massa läxa som ska vara klart efter lovet :P så så ser mina dagar ut plugga och sitta vid datorn,inge vidare kul faktiskt.Tråkigt att det inte händer nått nu när man väl är ledig men men blir en runda ner till k-na den 5:e iaf :)

Åh vad jag hade velat fixa mitt hår men har inte råd till de för tillfället så får nöja mig med hemmafärgning :/ Träning hade inte suttit fel heller men e man broke så e man.

Föresten någon som har lust att umgås nu på fredag? stoffe ska på nån workgrej,så hade varit nice o slippa sitta själv då.


F*ck jag blir så trött! vad händer liksom? Ibland önskar jag att jag inte hade gjort dom val jag gjort för då hade det aldrig blivit såhär.



"Vuxen"lov

2010-02-20 @ 21:31:51
Så jädrans gutt med lov nu asså! hela nästa vecka är jag ledig :D

Igår blev det vindrickande hemma hos mig med bästa lina.Blev lite för mycket för min del så hann inte mer än och komma in till stan förens jag va tvungen att gå hem igen för jag mådde så dåligt :P Men jag har då turen att aldrig bli bakis,den ni ;) (tror jag har varit de en gång i hela mitt liv,och då klunkade jag en halv liter smirnoff på en halvtimme.I mina fjortisdagar ;)) så jäkla skönt verkligen.Jag bli bara lite trött och seg.

Har precis kollat på melodifestivalen.Jag tycker crusified barbara va helt klart bäst! dom gick iaf vidare till andra chansen.vem/vilka tycker ni va bäst? Stoffe e inte hemma förens halv elva så jag har fått sitta här själv :( saknar mitt hjärta ♥

Nu ska jag kolla på filmen fame :)


Gick bra!

2010-02-18 @ 11:29:18
Är hemma på lunch nu och skulle bara säga att första provet (svenska) gick bra! :) va några kluriga frågor men klarar mig nog ändå.Tänkte gå ut med hugofisen en runda nu innan det är dags att gå tillbaka till skolan igen och göra nästa prov :S

Kollade föresten idag på en frisör salong va det kostar att slinga håret och det är verkligen ingen billig historia för en studerande :S men jag e så jäkla sugen på att slinga det lite ljusare.E ju nästan svarthårig,hatar de! Får väl spara helt enkelt.

Blog ya'll later!



Ledig dag!

2010-02-17 @ 22:13:27
Kära blogg! (skoja ;))

Som ni kanske inte vet så e jag alltid ledig varje onsdag (så jäkla gutt!) och idag va min älskling också ledig :) så ha haft en mysig dag med honom.Till middag panerade jag fiskfileer som vi åt med mos och hollandeisås,riktigt mumsigt va de! och så har jag även pluggat.har ju som sagt två prov imon,ett i svenska och ett i engelska.aahh wish me luck!

Ska strax kolla på filmen the time travelers wife.Har velat se den ett tag nu! Hatar när man tror att filmer ska komma på bio och sen gör dom inte de.Får helt enkelt nöja mig med att se dom på datorn.Åh appropå film,snart kommer ju alice i underlandet på bio.som jag har längtat! älskar johnny depp och alla filmer han gör med tim burton.Det är helt enkelt bäst! Finns nog inte en enda tim burton film med johnny depp som jag missat.just love it!

Längtar tills den 6:e mars då det är dags att åka ner till min kära hemstad.Sen kanske åka till helsingborg då med min fina bästis och hitta på roliga grejer ;) berättar mer om de en annan dag.


Dags att hoppa i säng.hör av mig imon och berättar hur det gick på proven :S

Natti.


Jobb som hobby,den ni ;D

2010-02-16 @ 19:51:59
haha har ni sett den nya reklamen från triss? den e ju bara för go! tänk den som vågade göra så :D





Har börjat..

2010-02-16 @ 17:09:45
kolla på serien (som påminner om en dålig version av the hills haha) glamourama som går på tv3 play.Vet inte varför jag har fastnat men det e så dåligt att det blir bra :S
Har ni sett de?


Ikväll är det plugg som står på schemat (ovanligt^^) har två prov på torsdag,både i svenska och engelska :S hur ska detta gå? är sjukt mycket att lära sig.


Dags att göra lite mat,magen kurrar.


Movie lover

2010-02-15 @ 20:21:58
Filmen wolfman som babie och jag såg igår va grym! ett måste att se på bio.dock inte för den som är rädd för blod (mamma ;)).inälvor och huvuden flög lite varstans :P




Doh!

2010-02-15 @ 08:30:34
God morgon

Tror ni inte att samhällslektionen va inställd idag :( nu blir jag f*n arg! ännu en gång man har traskat bort till skolan i onödan,och det värsta e att man hade kunnat få hela 2 timmars sömn till om jag vetat detta >:(
Ingen bra början på dan! Men förhoppningsvis blir den bättre mot slutet,ska ju på intervju idag efter skolan :D

Blog ya'll later!


Happy valentines day ♥

2010-02-14 @ 15:30:36
Hej alla läsare!

Idag är det som sagt alla hjärtans-dag.Jag började inte min dag speciellt romantiskt.Storstädning! :P har tagit en paus nu sen är det dags att torka golven.Men men skönt att ha det rent och fint sen.Vad ska ni hitta på idag/ikväll? Jag ska ju som sagt på bio med min fina pojkvän och se wolfman :D can't wait! den verkar så bra!

Bjuder på några pussbilder dagen till ära.


L-O-V-E



-

2010-02-13 @ 23:38:22



Mammor som sminkar och stylar sina barn inför skönhetstävlingar.Personligen tycker jag det är so so wrong! dom ser ju ut som vuxna fast med barnkroppar! Hemskt att lära sitt barn att bli så ytlig i tidig ålder i en redan för ytlig värld.


Vad tycker du?



Har suttit..

2010-02-13 @ 17:06:20
och pluggat lite.på självaste lördan! tänker ni säkert då.ja! jag har så mycket läxa så jag måste plugga i stort sett varje dag inkl helger :P det suger gör de men dom kör ju ultra speed på en termin när man går "vuxenskola" så man har inte så mycket till val.Vad gör du denna lördag?

Ikväll blir det några cider till melodifestivalen som man kan hoppas e bättre denna gången.Kollade inte ens på hela förra gången för det sög verkligen! ja menar come on dolph lundgren,en fjantig fd lattjo lajban brud och en sen idol måns.Snacka om udda trio av progamledare haha! och dåliga va dom också.(spec christin *host *host) sen va det inte en enda bra låt.nä usch vart e melodifestivalen på väg egentligen?

Har ni föresten kollat på vampire diaries och legend of the seeker som jag tipsade om? perfekt att dom går direkt efter varann på 6:an också :)

Ne om man kanske skulle joina sin bättre hälft ;) i soffan nu.Passa på och mysa nu när han e hemma.Saknar honom så sjukt mycket varje dag när man kommer hem från skolan.e så fruktansvärt tomt och inte alls kul att laga mat själv :( Vill ju ha min babie här ♥



Blog ya'll later!


Hell yeah it's friday!

2010-02-12 @ 21:23:42
Fredag igen då ja.Tycker veckorna går sjukt fort asså! Förkylningen börjar lägga sig nu så det känns skönt.Hatar dock att det e värsta snökaoset ute,när jag kom hem idag efter handlingen så tittade jag mig i speglen och upptäckte att jag va helt svart runt ögonen (såg ut som att jag gråtit).När jag torkade bort det insåg jag att jag säkert har gått runt sån på stan utan att tänka på de haha! inte konstigt att gubben i kassan på systemet tittade länge och konstigt på mig ^^

Igår va jag och hälsade på lina,va ju ett jäkla tag sen vi sågs.blev en massa snack och så fick jag se en massa bilder på hur hon sett ut genom åren hehe va kul.god kladdkaka åt vi me :) va trevligt.Måste ses lite oftare nu när du e hemma igen gumman!

Ikväll händer det inte så mycket.har diskat lite och gjort mat.sitter nu och dricker cider i väntan på att mitt hjärta ska komma hem.Saknar ♥

Blev så jädrans festsugen nu när man sitter och bara tar en cider och lyssnar på go musik!

Kom och tänka på denna gamla låten haha.


Vad gör ni denna fredagskväll?



Sjukling

2010-02-10 @ 14:39:44
Suck! ännu en dag med täppt + rinnande näsa,torrhosta och huvudvärk.F*ck e detta asså?! vill må bra nu!! har snytigt mig så mycket så att jag blivit helt torr och röd på "näsvingarna" ^^ appropå de,finns det nått man kan ta på näsan när man blir så torr? ja menar det finns ju läppsyl borde det inte finnas typ nässyl då? ;)

Skulle träffat en tjej från kalmar stadshotell idag ang extrajobb egentligen men jag vågar inte ge mig ut.Blir bara sämre då,så ska ses på måndag istället.Tycker synd om lilla hugofisen me som måste ut,får typ springa runt huset så man kommer in snabbt igen.

Har tvätten idag me,e inte så mkt att tvätta så det är snart klart sen ska jag försöka sätta mig med en massa läxa.Har prov både i matte och samhäll imon.Hu! hur ska jag klara detta e ju dom två värsta ämnena jag vet.Sen kan man ju hoppas att man mår tillräckligt bra för att bege sig till skolan ens.Måste må bra imon kan inte missa dom proven.Jag har lärt mig av mina misstag av och ligga efter,INTE kul!

Nu är biljetterna bokade till wolfman på söndag me :)

och just de missa för guds skull INTE inte inte inte!!! vampire diaries imon på 6:an 20.00!

Ne usch va dryg jag har varit nu och babblat på om jag vet inte vad ^^ Ska ta på mig en massa varma kläder och ge mig ut i kylan med hugo nu :S

psst,kommentera MERA!



TTYS

Tisdag

2010-02-09 @ 15:25:33
God dag

Vill börja med att säga sry för dom ständigt tråkiga rubrikerna men har fantasitorka just nu.

Idag mår jag S-K-I-T! (#"!!*) fick gå från skolan efter bara en lektion för jag pallade verkligen inte sitta kvar och snora ner hela bordet.sen har jag ont o huvet me.vad händer liksom?! jag e ju aldrig sjuk.andra gången nu på bara nårra månader :S inte kul alls.har tagit en ipren men verkar inte hjälpa :( har bäddat ner mig i soffan och käkar chips som ja inte ens känner smaken på och lyssnar på denna grymma låten.



Nu till nått roligare kanske.Alla hjärtans dag börjar ju närma sig.vad händer då? ska du kanske mysa med din käresta,kanske göra nått kul med familj eller vänner?
Babie och jag har bestämt att vi ska på bio.ska se wolfman,den verkar ju så grym! och han e verkligen det perfekta bio-sällskapet.älskar att gå på bio med honom ♥

Nu orkar jag inte sitta här mer.


8:de februari

2010-02-08 @ 20:20:46
Hej bloggen!

Jag mår inge vidare,har gått och blivit lite små sjuk så blir bara en kort update.

Helgen har vait mycket bra med god mat,dricka och trevligt sällskap.

Idag har jag varit i skolan,pluggat med yllza hemma hos mig en stund och gjort tacopaj :)
När yllza hade gått tog jag ett bad för att värma upp mig sen så har jag pluggat vidare men pallade inte mer nu för jag blev så himla dålig helt plötsligt,och sen e jag så himla trött me.tur att man börjar sent imon! om man nu ens kan gå :S

Ligger och slö kollar på outsiders just nu.Elallergiker handlar det om.haha låter helt sjukt!

Längtar efter min babie

Blog ya'll later


Yeah it's friday babie!

2010-02-05 @ 20:13:30
Nu är äntligen helgen här igen :) känns så skönt att min lilla älskling e hemma då! det är det man längtar mest efter,att få umgås med den som betyder mest  ♥

Har föresten inte berättat om när emmie va här i onsdags.Vi började dan med att åka till IKEA.hittade en del behövliga saker sen kikade vi runt i MODEhuset (självklart!) Sen började magen kurra så då åkte vi till baronen och käkade på favvostället nilsson ;) vi kollade även runt i deverse affärer där sen kollade vi också i resten av stan.Helt plötsligt va dan slut och det va dags för ems att åka hem igen :( Men va kul att få se sin bästis igen! :) och förhoppningsvis ses vi den 20de igen.

Mitt senaste inköp.så sött mode tycker ni inte?

blev den här också


och den här

(Jepp! har blivit helt besatt av nitar och saker på axlarna.)


Imon kommer stoffes kompis marcus upp,blir smaskig fläskfilé då och en massa god dricka! sen kommer kanske bästa yllza förbi me :) vad ska ni göra i helgen?


Blog ya'll later!

4:de februari

2010-02-04 @ 10:43:18
God morgon allesammans!

Tror ni inte att svenskalektionen va inställd pga sjukdom.gick till skolan helt i onödan! såhär ledsen blev jag då -------->

men har två lektioner till efter lunch så ska passa på att fika lite med babie innan jag börjar.

snart e det helg igen.vad händer då gott folk?

Blog you later!


bling bling

2010-02-02 @ 18:46:32
åh detta skalet vill jag ha när jag får min telefon i maj.visst va det snyggt?




Some movies..

2010-02-02 @ 17:43:02
som jag har sett i helgen.

(Skräck/rysare)
Först ut har vi då Paranormal activity.Hu! säger jag bara.jag höll på att skita i brallan haha.ej rekommenderad för den lättskrämde (jag ^^).Handlar om en tjej som har blivit hemsökt av en demon hela sitt liv eller förföljd snarare sagt.Hon och hennes pojkvän vill veta vad som pågår och filmar varje natt dom sover.Händer värre saker för varje natt som går.slutar läääskigt!


(Stöörd film! hehe ne skojar bara,Sci fi)
Sen har vi District 9.Helt stöörd film!! Utomjordingar blir strandsatta på jorden pga nått fel med rymdskeppet och bor tillsammans bland människor fast inom ett instängt område som är bevakat.En kille får nån slags syra i ansiktet och börjar sakta men säkert förvandlas till en utomjording :S Dock e det lilla utomjordnings-barnet rätt gulligt och man börja tycka synd om utomjordingarna.


(Romantisk komedi)
Sist men inte minst har vi ett lite mer roligare alternativ som heter The ugly truth.Handlar om en tjej som är ett riktigt kontrollfreak både vad det gäller i vardan och män.En ny kille som kan en massa om hur män tänker börja på hennes jobb och börjar även hjälpa henne med hur man ska vara som tjej (kläder,hår,snack) för att killar ska vilja dejta henne.händer en del roliga saker under filmens gång men man vet ju redan hur den ska sluta i början av filmen.suck.Förutsägbara filmer,Jäsp!





10.01.02

2010-02-02 @ 16:55:40
Sry för dålig update!

men har inte haft varken tid eller lust att blogga.Vad har då hänt i helgen tros? jo..

i fredags kom min syster och hennes pojkvän upp.jag gjorde mumsig tacopaj som va omtyckt :) sen gick vi till harrys för att bowla.Simon (sis boyfriend) ägde bowlingen och fick strike efter strike.Hade riktigt kul!

lördan fikade vi alla på nilsson (såklart! ;)) sen va det dags för ungdomarna (ja! jag ser mig som väldigt gammal i deras sällskap) att åka hem igen.Jag och babie gick hem för att fixa till oss inför nästa besök som bestod av bästa yllza och thiago (stuffis kollega) lyssnade på skön musik och hade riktigt trevligt sen gick vi vidare till KM där jag äntligen fick sörpla i mig piña colada(s) på två röda ;) mums! sen gick jag och yllza till palace för att dansa loss till stängning :) Grym kväll!

I söndags blev det bara lugnt.pluggade lite och slappade till film.

Igår blev det också plugg (och film).hade prov i svenskan idag,referatprov.hatar de! men tror faktiskt att det gick bra ändå.kände mig nöjd med de jag skrev.Har bara haft svenska som sagt och engelska idag,så skönt med bara två lektioner.Ikväll blir det också en massa plugg :P ni måste ju tro att jag e värsta plugghästen haha.har aldrig varit såhär duktig i hela mitt liv ^^

Jag är så glad idag för att min bästaste vän (emmie) kommer upp imon.yaay! :D ska bli såå kul! har inte setts på evigheter känns det som.Blir en runda på ikea (och MODEhuset kan jag gissa),ska hjälpa henne att hitta grejer till den nya lägenheten :)


BFF



RSS 2.0